reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

super wozeczek Magi, ale pewnie za2lata i tak lekka spacerowke kupisz,wygodniej.;-)

ja swojego jeszcze nie umylam, nie przygotowalam.pewnie L to zrobi jak juz bedzie "po" i juz w domku.;-)
pierwszy spacer planuje jak mala bedzie miec ok 2tyg.
byle bylo wszystko oki i ze zdrowym malenstem wyjsc ze szpitala jak najszybciej:-)

zaczynam miec pikora:baffled:te wszystkie rzeczy, zakupy, duperele a i tak nic nie jest bardziej wazne niz zdrowe malenstwo:zawstydzona/y:
tez mam takie myśli- byle z Lenką ok

reklama
Dziewczynki, doradźcie mi proszę... mam okazję kupić dokładnie ten klasyczny wózek za 900 zł, kolor jak na zdjęciu
Roan Marita 504
od Dziewczyny tu od nas z forum, króciutko używany z dodatkowym oryginalnym fotelikiem do niego .. z Dziewczyną kontakt mam super.. Dziś musze dac odpowiedź.. Wy kochane macie doświadczenie, pomocy!!!

Tosiu jesli chodzo o wozek to jest super - tez chcemy taki kupic tylko koloru wybrac nie umiemy:-) . Jesli chodzi o cene to dobra chociaz ... w jakims ze sklepow internetowych mozesz miec za 980 chociaz bez fotelika... ale z tego co sie orientowalam to foteliki Roana nie ciesza sie dobra opinia i jakoscia wykonania - my dlatego chcemy kupic Marite najprawdopodobniej ale fotelik kupilismy Maxi Cosi City . Ale wozek polecam , bo jest solidny , mysle ,ze dla malucha wygodny no i duzy.

Dziewczynki, doradźcie mi proszę... mam okazję kupić dokładnie ten klasyczny wózek za 900 zł, kolor jak na zdjęciu
Roan Marita 504
od Dziewczyny tu od nas z forum, króciutko używany z dodatkowym oryginalnym fotelikiem do niego .. z Dziewczyną kontakt mam super.. Dziś musze dac odpowiedź.. Wy kochane macie doświadczenie, pomocy!!!

Tosia - a mi sie wydaje, ze Akderk ma ten typ wozka?ale nie jestem pewna..mi sie tez podoba, wlasnie ze wzgledu na klasyke, no i ja tez mam swoj "kawa z mlekiem":)tylko zastanawia mnie , dlaczego ta dziewczyna go tak szybko sprzedaje?wiesz?

wiem dlaczego, wszystko mi wyjaśniła i nie musze się doszukiwac jakiś ukrytych powodów.. :-) mam z Nią super kontakt... a że jestem całkiem zielona i nie chciałabym głupotki zrobić a Wy jesteście najlepsze to pytam jeszcze Was.. :-)

Tosiu moja znajoma ma taki i widziałam na zywo...dla mnie jest super, jakbym mieszkała w domku a nie w bloku to bym wzieła tez...ona ma jescze do gondoli taka wkładne jakby nosidelko i narazie to stosuje bo i dzidzia nie lata po całej gondoli i pewnie jej lepiej wnosic mała do domu w nosidełku, nie ma potrzeby wózka tachac, no i druga reka wolna.

reklama
Tosiu- skoro wiesz dlaczego, to chyba bierz ten wozek? tak sie pytalam, bo znajomi kupili nowy wozek z POlski i po 4 miesiacach sprzedawali na allegro bo byl za ciezki i przednie kola nie byly skretne, no i nie sadze, zeby sie do tego przyznali!!!!
ale z tego co wiem, wozek dalej u nich stoi, wiec chyba nikt sie nie dal nabrac;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry