Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najpierw narysowałam szablony liter, potem nanioslam je na gruby karton, dalej dobre nozyczki, wstążki szyfonowe i zwykłe, tasma klejąca i kolorowy papier typu wycinanka lub kolporowa folia samoprzylepna może tez byćaga śliczny kącik dla maluszka
a można wiedziec jak zrobiłaś te literki? fajnie wyszły
Ta oferta wydaje sie ciekawa, ale faktycznie z mikrofali przewaznie za gorące wychodziło. wiec ja zakupiłam juz mały garnuszek, bo u mnie najlepiej zdawał egzamin przy podgrzewaniu mleczka, ale to było jak mała skończyła pół roczku dopiero, wiec na razie podgrzewacz niepotrzebny, nastawiam sie na cycolenie.my np nie mamy mikrofalowy - generalnie jestem przewrazliwiona na tym punkcie i uwazam,ze fale sa rakotworcze
kupilam najtanszy podgrzewacz, bo pomimio,ze chce karmic cycem jak bedzie okaze w sie praniu
MEGAPAKA - PODGRZEWACZ I TERMOMETR W CENIE 1 HIT! (1195800332) - Aukcje internetowe Allegro
my np nie mamy mikrofalowy - generalnie jestem przewrazliwiona na tym punkcie i uwazam,ze fale sa rakotworcze
kupilam najtanszy podgrzewacz, bo pomimio,ze chce karmic cycem jak bedzie okaze w sie praniu
MEGAPAKA - PODGRZEWACZ I TERMOMETR W CENIE 1 HIT! (1195800332) - Aukcje internetowe Allegro