Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

fajne te pajace na wyjscie w sam raz, ja mam takie misiowe spodenki tzn. półspiochy i bluze do kompletu z kapturkiem na wyjscie. Ciekawe jaka pogoda będzie zresztą jak będzie zimno to kocykiem dodatkowo można okryc, to przecież tylko ze szpitala do auta.
Myślę,że biały będzie git.ja mam też taki podobny pajac na wyjście jakby z grubego weluru a takie misiowe to mam dwa chciałam zabrać ten biały welurowy ale już sama nie wiem doradźcie za chwilę wstawie fotki a ciuszki to te wszystkie dostałam od znajomej i kuzynki nie musiałam nic kupowac
ten biały jest chyba najmniejszy i ma zamykane stópki i wywijane łapki także wydaje mi się najodpowiedniejszy na wyjście ze szpitala
ten błękitny jest za cienki wydaje mi się bo tylko z tego puszku i też jest malutki
a ten brazowy jest juz na 62 czyli większy ale na podszewce
a ten zielony to już typowo zimowy 62 rozmiar i ma te butki dodatkowo i rękawiczkiZobacz załącznik 280221Zobacz załącznik 280220Zobacz załącznik 280223Zobacz załącznik 280222

a w kombinezon go jeszcze nie ubiorę bo aż tak zimno nie ma