Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja tez mam niewiele ciuszków na 56 i tak samo jakMarbus nie mam zamiaru kupowac ich wiecej, czas szybko płynie i po miesiacu niunia juz ich nie założy....
Dziewczyny powiedzdcie co sadzicie o foteliku , lezaczku , bujaczku itd :-) dla maluszka - bo sie zastanawiam i nie wiem czy to sie przydaje czy to kolejny zbytek - osobiscie podoba mi sie ta wersja Fischer Price 3 w 1 .
My kupiliśmy chrześniakowi męża na chrzciny leżaczek-bujaczek - coś takiego -> Fisher Price FOTELIK BUJACZEK LEŻACZEK 3w1 M7930 (1208015751) - Aukcje internetowe Allegro
Mały go uwielbia, teraz ma 8 miesięcy i sporo tego czasu spędził właśnie w leżaczku ;-)Ale jak widzę zaczyna już z niego wyrastać, jest za bardzo ruchliwy i nawet taki stabilny leżaczek, na szerokich płozach już nie jest do końca bezpieczny.