sylwia781122
Fanka BB :)
przepraszam ale pierwsze skojarzenie ,jakbym byka za rogi trzymala, ale o moje zdanie , jednak jezeli latwo sie prowadzi i ma inne plusy a najwazniejsze ze sie podoba to chyba bedzie trafny wybor
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale niesamowity jakis ten wozek, zwlaszcza rączka, jejciu, czy tam jest jakis mechanizm czy cos bo nie wiem.a mi bardzo "wkręca" sie ten wózek.... a nie mieliśmy głębokiego kupować tylko nową spacerówkę.... hmm trzeba bedzie to jeszcze raz przedyskutowac... Nowość LEVIROO CORE Spacerówka Gondola Fotelik (992265036) - Aukcje internetowe Allegro
mojemu bardzo podoba sie jeszcze ten Wózek 6Tec 2008 a ja szaleje za tym Poltrade "Waletko" - Bebe Confort - wózki - wózek Loola Kenzo i chyba z tych 3 jakis wybierzemy...
Ale czadowy!a mi bardzo "wkręca" sie ten wózek.... a nie mieliśmy głębokiego kupować tylko nową spacerówkę.... hmm trzeba bedzie to jeszcze raz przedyskutowac... Nowość LEVIROO CORE Spacerówka Gondola Fotelik (992265036) - Aukcje internetowe Allegro