Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wózek jest super, ja kupiłam używany od dziewczyny z babyboom :-) używany tylko pół roku i w takim stanie, ze jak bym nie wiedziała, ze ktoś nim jeździł to bym nie uwierzyła.. :-) super się prowadzi a te duże koła to duży plus... :-) będziecie zadowolone :-)
naklejki musza być, bo tak to smutno.. pościel mamy sliczną zieloną, ale naraze nie będziemy jej używać, więc trzeba pokredkowac troszkę ścianęAsiek no kącik rewelacja...jesteś już jakby to powiedzieć GOTOWA!!!!!!!!! A ja włąśnie zastanawiam się nad baldachimem i chyba coś wykombinuje bo u ciebie bardzo mi się podoba
Tośka naklejki chyba się przydadzą zawsze to jakis dekor, torbę wiedzę że masz na wyciągnięcie ręki...prawidłowoWózek ma chyba dużą gondolkę, co? To super maluszek całą zimę musi w niej przejeździć dla mnie to było kryterium podstawowe...

Ja nabyłam kołyskę do sypialni simplicity , na razie stoi rozłozona ale zasłonięta od kurzu, fajnie sie prezentuje mam takie zgaszone kolorki zieleni i beżu, karuzelka i muzyczka, wibracje sa super, kupiłam używaną , ale jeszcze folia i styropian na niej był, wiec chyba niemal nie używana- to zakup na góra 5 miesięcy, ale wygoda jest- bo lekka, mobilna, u mnie nawet do kuchni sie wjedzie nią, także moge miec malutka przy sobie non stop, jestem zadowolona z tego zakupu :-)Bardzo ładnie dziewczyny urządziłyście pokoiki dla swoich pociech!
Ja jeszcze nic przez to głupie leżenie!
Mam pytanie: czy kupowała któraś kołyskę Coneco? Zastanawiam się, czy to nie jest dobre rozwiązanie dla mnie na te pierwsze miesiące, bo na razie nie mam gdzie wcisnąć łóżeczka. Poza tym boję się, że synek wdał się w starszą siostrę i nie będzie chciał w nim spać!
Może taka kołyska, ze względu na swoją mobilność byłaby fajna?
Do porodu tak mało czasu, a jeszcze nie jestem przeszykowana!
Idę pakować torbę!
Dzięki Beniaminko!Tosiu śliczny kącik dla córuni i wózeczek tez extra- bardzo fajny kolorek, a wózek ma swój styl i eleganację.
Ja także kupiłam używany i wcale nie narzekam, pewnie za 8 miesięcy kupimy już parasolkę spacerówkę. Tak szybko te dzieciatka rosną :-)
Ja nabyłam kołyskę do sypialni simplicity , na razie stoi rozłozona ale zasłonięta od kurzu, fajnie sie prezentuje mam takie zgaszone kolorki zieleni i beżu, karuzelka i muzyczka, wibracje sa super, kupiłam używaną , ale jeszcze folia i styropian na niej był, wiec chyba niemal nie używana- to zakup na góra 5 miesięcy, ale wygoda jest- bo lekka, mobilna, u mnie nawet do kuchni sie wjedzie nią, także moge miec malutka przy sobie non stop, jestem zadowolona z tego zakupu :-)