Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marta, mi kolezanka poradziła ze jak bede kupowała fotelik Maxi Cosi to cabrio, bo citi jest bez wkladki dla noworodków. no chyba ze da rade takową dokupić osobno, nie wiem.;-)
Ja teraz dla malenstwa zamiast kolderki zakupilam spiworki, w niektorych szpitalach tez je polecaja. Zmniejszaja ryzyko , ze sie dziecko przydusi.
I sa uszyte z takiej tkaniny jak kolderka.Zobacz załącznik 239379
Ja jego kupilam na wyprzedazy zimowej byl przeceniony Z tego co wiem musisz poszukac w oddzialach Tchibo, w Realu oni tez maja czasami przepiekne spiworki.Saraa - można wiedzieć gdzie kupiłaś śpiworek? Bardzo fajny, a cena jaka?
Wiesz ja kupuje tu w Niemczech one sa wszedzie w sklepach, na ebayu. Nie wiem jak to jest z tymi spiworkami w Polsce. Ja jego kupilam na wyprzedazy zimowej byl przeceniony z 25€ na 5 € ( czyli 20 zl). Z tego co wiem musisz poszukac w oddzialach Tchibo, w Realu oni tez maja czasami przepiekne spiworki.
Znalazlam ci polskie strony ze spiworkami
śpiworki do snu - AMKO dla dzieci
ŚPIWORKI w Dodatki > Śpiworki. Mariquita - ubranka dla dzieci i niemowląt - Kolorowe Marzenia