Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
śliczne wózeczki ale bardziej podoba mi sie hebartteż mam buteleczkę z aventu 125ml
Gizela super ten wózeczek.
Ja się zastanawiam nad tymi ROAN MARITA pelna kolor SPRAWDZ folia GRATIS w-wa (1022983362) - Aukcje internetowe Allegro
HEBART 3W1 GONDOLA SPACERÓWKA+FOTELIK PROMOCJA !! (1075214824) - Aukcje internetowe Allegro
A łóżeczko jeszcze takie znalazłam: ŁÓŻECZKO SOSNOWE + POŚCIEL +PIANKA KOKOS -9 EL (1054890407) - Aukcje internetowe Allegro
A jaki laktator kupujecie?
Zamówiłam też na all osłonki na brodawki w razie czego, macie jakieś doświadczenie w tym temacie?

Teraz kupie takie.
ona ciągle coś krytykuje co takie ubranka małe? a jakie maja być dla noworodka nosz, sukienke kupiłaś a jesteś pewna,że będzie dziewczynka? brrrrrDzięki ja z tych co lubi mieć wszystko gotowe trochę prędzej
Co do kolorku to mi sie podoba pasuje do pokoju a moja mama jak ujrzała pościel to wypaliła taki kolor?ona ciągle coś krytykuje co takie ubranka małe? a jakie maja być dla noworodka nosz, sukienke kupiłaś a jesteś pewna,że będzie dziewczynka? brrrrr