Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie ciezka sprawa :-) Szukam i chyba nie znajde .. moze to okienko w budce wystarczy :-) Ja znalazlam model XQ, identyczny jak na zdjeciu:
http://www.imagic.pl/files//13814/XQ 2009/xq.jpg
Kolor mi tez bardzo odpowiada. Ja generalnie gustuje od fioletow po śliwki, ale to juz fanaberia znalezc w takim kolorze :-)
Gizelka - a ten Twoj ma tez super kolorki, w życiu bym nie powiedziala ze używany :-)
onionku a Twoja szwagierka ma model XQ? bo one mają siedziska kubełkowe, nie wiem czy wiesz? była już mowa o tych siedziskach, ja osobiście w modelu XA mam siedzisko rozkładane na płasko i nie jestem przekonana co do kubełkowych ale może się sprawdzają, któraś z mam ma takie ale już nie wiem która.
Wózek dziecięcy XA - X-lander
to jest link do modelu xa, kolekcja z 2010r.

Wlejam link do aukcji allegro tego modelu, kolor GREY:
WOZEK X-LANDER XQ +GONDOLA+ TORBA+FOTELIK HIT CENA (1075968325) - Aukcje internetowe Allegro
Ale tu juz dyskutowalysmy, ze w tym typie x-landera nie rozklada sie spacerowka, wiec dzidzius nie moze sie w niej kimnąć na leżąco. Dlatego u mnie to dyskwalifikuje ten model :-)
Czasami coś mi umknie
, nawet jak przeczytam o czym dysutujecie. Od teraz zaczełam zapisywac ważniejsze rzeczy, zeby mnie sprzedawca w sklepie nie wpuścił w maliny