reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
ja kupiłam w promocji pampersy 2 (3-6 kg) 17,99 za 45 szt.

To rzeczywiscie tanio, bo za 90 sztuk wychodzi Ci 36 zł. A w cerfurze ta paczka za 41 zł. w rozmiarze 2 ma 94 szt. A gdzie była taka promocja?

Justynka a czy to te zwykłe pamersy, bo sa jeszcze w pomaranczowych paczkach, i one sa tansze. Kolezanka mowiła, ze nie widzi róznicy. Ale jak stałam w markecie przed nimi to jakis doswiadczony tatus mnie poinformował, ze sa to rumiankowe bodajze, i nie maja jakis gumek, ale i tak nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:

dziewczyny mam metlik w glowie i nie wiem kompletnie jakie pieluchy kupic..myslicie ze oplaca sie to?
4 x PAMPERS JUMBO PACK MINI 2 (3-6 kg) 376szt (1166614167) - Aukcje internetowe Allegro

Małgos nie za bardzo sie opłaca, jak pisałam wyzej w cerfurze jedna paczka 2 kosztuje 41zl. czyli 4*41zl=164. A sztuk tyle samo w paczce czyli 94.

PAMPERS NIEMIECKIE NEW BABY 2-248 SZT NAJTANIEJ:) (1165024460) - Aukcje internetowe Allegro

Pieluszki Happy Mini 4op.x78 sz+ chust. GRATIS (1155569281) - Aukcje internetowe Allegro

Małgos zawsze mozęsz policytować, a dałam Ci linka gdzize za pieluszkę wychodzi naprawde dobrze:tak: 0,47gr czyli7gr taniej na pieluszce. Ja lubię happy i jakosciowo dla mnie są naprawde ok.
Ale w carrefourze promocja faktycznie super. Wydaje mi się, że gosciowi chodziło o to, że pieluszki nie mają rozciągliwych boczków:tak: ale przy noworodku to naprawdę zbędna rzecz:tak:

reklama
Do góry