reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowo-Wyprawkowy:)

reklama
Hmm..tak sie zastanawialam nas pampersami..i wiecie co? kupilam jedna paczke DADA i jedna PAMPERS..zobacze ktore mi podejda i wtedy kupie zapas.. w rossmanie pampers sa za 42zl. Do te go kupilam chusteczki DADA, proszki Dzidzius i plyn do plukania. a lozeczko ktore upatrzylam to to z zyrafka i kosztuje z calym wyposazeniem ok 350zl.

tosia plis nie dobijaj mnie..:confused2:
Też założę cosik na materacyk i już, ale wolałam cosz gumką po prostu.
to wklejam Wam fotki wózka, wanienki no i łóżeczka:-)
IMG_5523.jpgIMG_5524.jpgIMG_5525.jpgIMG_5518.jpgIMG_5526.jpg

no i chyba fotki nie wlazły....malgos, dla mnie różnica jest taka, że pampki, huggisy czy happy są po prostu bardziej miękkie. Dady są ok, ale jednak takie trochęjak dla mnei....kartonowe:eek:

Kerna masz racje..bo jak juz rozpakowalam paczke to tez pomyslalam ze jakies nie za bardzo sa te Dada w dotyku..ehh.. dobrze ze kupilam tylko jedna paczke.

Hmm..tak sie zastanawialam nas pampersami..i wiecie co? kupilam jedna paczke DADA i jedna PAMPERS..zobacze ktore mi podejda i wtedy kupie zapas.. w rossmanie pampers sa za 42zl. Do te go kupilam chusteczki DADA, proszki Dzidzius i plyn do plukania. a lozeczko ktore upatrzylam to to z zyrafka i kosztuje z calym wyposazeniem ok 350zl.

to cena niezła za łózeczko z wyposazeniem. Jak mozesz wklej linka.

Tylko cos dzisiaj problem z obejrzeniuem czegokolwiek.Nic sie u mnie nie otwiera:wściekła/y:

kasik lozeczko upatrzylam w sklepie..ale na allegro wychodzi drozej..no i ja nie chce z baldachimem bo ta opcja jest drozsza a mi i tak sie nie podoba.

reklama
Dziewczyny, heeeeelp! :-)
Co myślicie o takim bolidzie dla maleństwa??

3w1 BABY MERC Q7 FULL PROMOCJA TYLKO ZA 890ZŁ (1159684866) - Aukcje internetowe Allegro

pokazała mi go dzisiaj koleżanka, która przymierza się do zakupu, i muszę przyznać, że wózek baaaardzo mi się podoba. Nie wiem, czy to nie jest jakaś nowa firma, bo jakoś niewiele komentarzy udało mi się znaleźć w Internecie. Wydaje się być porządny i solidny, cena też jak najbardziej ok. Może któraś z Was zdecydowała się na niego? Albo znacie kogoś, kto ma taki wózek?

Do góry