Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Milka nie potrzebujesz śpiochów moja córcia w domku jak u Bluelovi w bodziaku lub kaftaniku i polspiochach albo spodenki i skarpetkach owinieta falanelka i rozkiem i kocykiem przykrywam w łóżeczku
Kasiunia pięknie
Ja musiałam dokupić sobie pieluszki tetrowe bo mi ciągle brakuje tak więc miejcie ich dużo
I dostaliśmy już dwa komplety ciuszków dla córci takie ze są w nich body, pajac, spodenki,czapka,sliniak,kaftanik :-)
Klaczek ja tak moj malu uwielbia byc owiniety jak bochenek chleba i jeszcze rozek
Klaudynka a ja mam 18 pieluszek tetrowych a zuzywam jedna dziennie tylko moj maly wgl nie ulewa hehe zaopatrzylam sie w tyle bo moje dzieci duzo ulewaly a malutki wgl .
Napisałam nie w tym wątku, dlatego piszę raz jeszcze tutaj: Bardzo dziękuję Wam, Drogie Mamusie, za informacje odnośnie tych środków na bliznę ! Oby nam się wszystko ładnie i szybko pogoiło !