reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja też mam dylemat co do rozmiarów...ogólnie będę miała ciuszki po szwagra córce,która teraz ma 3 miesiace.... Ale swoje ciuszki też kupuję, tylko, że nie w dużych ilościach.... Mam dylemat ,bo ich córka ma własnie 3 miesiące i ma już rozmiar 74 .... tak że , nie wiem jak się nastawiać, bo moja siostra też duże dziewczyny rodziła..

reklama
Rsz - a jak corcia wychodzi z usg? Pokrywa sie z terminem czy mniejsza jest? Bo moja cora cala ciaze byla wieksza o tydzien pozniej juz o dwa. Mowili ze urodze wczesniej. Brzuch mialam jak na blizniaki wielki. Ur sie normalna ale wlasnie szybko rosla. I pajace byly zaraz przyciasne i sie wkurzala nawalajac nozkami

Ty chudzinka i drobna jestes to jesli pojdzie po Tobie to bym 56 brala. A meza duzego masz?

Moja corcia to wykapany tatus nawet rzesy ma takie dlugie jak On :) na szczescie bo ja to rzesy i wlosy mam liche a ona ma blond kolor po mnie ale gestosc juz po tatusku

Mąż nie jest duży.... ja mam 158cm , mąż 172...... a moja siostra miała 170cm, szwagier 173 , budowe ciała miała podobą do mnie i Wiktoria się urodziła 4,5kg i praktycznie wyglądała jak 2 miesięczne dziecko

reklama
Przyszla mi dziś poducha z motherhood, będę testować w nocy :) myślałam w sumie ze ma bardziej sypkie wypełnienie dostosowujace się do kształtu ciała....

Do góry