reklama
Mysza90
Aktywna w BB
ja mam taka, kupilam uzywana na olx za 50 zlwłasnie zastanawiam się nad tą z fischer price z projektorem
Ewe1982
Fanka BB :)
Kitki szkoda dziewczyny. I tak jak piszesz czlowiek nie docenia co ma. My sie tu wymieniamy zdjeciami wyprawkowymi a ona biedna nie dosc ze nie ma za co kupic pewnie to jeszcze zmartwienie o zdrowie maluszka
przykre to bardzo.
Ale super sie zachowalas ze jej zaproponowalas te ciuszki.
Ale super sie zachowalas ze jej zaproponowalas te ciuszki.
klaczek2004
Kitki ja o tym samym pomyslalam. Ze mały wyrośnie a ja nie mam komu oddać. Jak przyjdzie co do czego to podzielisz się pewnie adresem
Dziewczyny juz mnie tak nie wychwalajcie bo przeciez nic nie zrobilam. Kazda z was by tak samo postapila. Mi i tak sie juz nie przydadza. Maly zdarzy wyrosnac zanim ona urodzi. A tak sie szczerze ucieszyla. To widac od razu. Jeszcze wymysle cos.
klaczek2004
Jak mi szkoda tego dzieciatka. Nasze będą miały wszystko a jego mama będzie musiała o wszystko walczyć. Bidulek. Aby tylko był zdrowy i kochany.
marzenka2015
Kitki ja tez chętnie oddam ...mam naprawdę dużo a więcej dzieci nie planuje wiec mogę zaopatrzyć rownież w akcesoria młoda mamusie
tyle nas tutaj jest ze napewno nie przejdzie be echa pomoc dla młodej mamusi 
marzenka2015
Kitki Wczoraj koleżanka przyniosła mi torbę nowych butelek ze smoczkami az nie wiem po co mi tyle
ona karmiła tylko piersią ale zachowała bo wiedziała ze mj sie przydadzą
mogę podzielić sie większa częścią
tak samo z kocykami, ubrankami itp...
reklama
Malasowka0416
Zaangażowana w BB
Marzenka ma rację
Kitki, jak będziesz mogła, podziel się adresem i kto będzie mógł to tej Młodziutkiej Bidulce pomoże. Kurczę wzruszyłam się jak czytałam to, co pisałaś. Dobre serce masz Kobitko i bardzo fajnie, że się z nami tym podzieliłaś ! Zdrówka ! :*