reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

A apropo lozeczka to bede miala w dzieciecym pokoju, kolo Natalki lozka. Kolyska u nas w sypialni... a w ciagu dnia to nie wiem... bede latac na gore chyba non stop.. bo jak trzecie lozeczko na dole ? hehehe Albo nie wiem.. kolyska na dole i bede do lozeczka smigac pokoik obok.. wyjdzie w praniu mysle..:-D:rofl2:
Strasznie nie komfortowe mieszkania ze schodami...:sorry2:

reklama
mam taki wózek ( udało nam sie go kupić okazyjnie używany za pół darmo) wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy ,że dzidzioł jest chłopcem:sorry2: pocieszcie mnie ,że może byc taki dla chłopca...:zawstydzona/y::-D
720718541_6

Moja kolezanka dla syna tez kupoła czerwony, no może nie w kwiatki, ale cóż, często ma się "bardziej babskie" rzeczy np po pierwszej córce
u mnie jest np na łóżeczko przewijak różowiuteńki w ksieżniczki, może syn się nie obrazi:)

kaluska pewnie ze moze byc:)a wozek jest sliczny ja tam jestem zdania ze dla malutkich dzieci to obojetne kolorki a co to komu przeszkadza jeśli nie ubiera się chłopczyka w sukienki i nie spina wloskow gumeczkami itp to reszta mysle ze jest ok :-Dhehe a ostatnio to nawet widziałam małżenstwo z wózkiem spacerowym w kolorze jasnego różu (wiekszosc powie typowy dla dziewczynki) a w środku był chłopczyk i nawet na wózku tabliczka była z imieniem Bartek :)

Kaluska bez stresu...może być nawet dla chłopaka :):-D:-D:-D
na początku i tak wszystkie bobaski wyglądają podobnie. Poza tym jestem zwolenniczką zywych kolorów dla dzieciaczków.
Chłopak będzie miała wesołe spacerowanko a nie takie szaro bure byle jakie...
Princi ja zgadzam się z tymi cenami wózków...moim pierwotnym wyborem był:

Mothercare xcursion pushchair travel system - Stone : mothercare

ale mój ukochany się uparł i koniec. Stwierdził, że to jego pierwsze dziecko...spełnia sie jego największe marzenie życia, bedzie miał córkę i nie ma dyskusji...i gadaj tutaj z zodiakalnym baranem :)

kaluska przecież na Śląsku jest odwrotnie różowe dla chłopczyka niebieskie dla dziewczynki. :-D. Ja sama urodziłam się na Śląsku:tak:. Kolory zawodowe i nic się nie martw ja miałam pierwszy wóżek kawa z mlekiem a wszyscy mówili jaka ładna dziewczynka i nie chcieli uwierzyć że to chłopczyk:-D:-D:-D.
Co do Quinny buzza ja tam wolałam zapłacić więcej i nie męczyć się jak moje koleżanki z wózkiem . Jest jeden bardzo podobny z ABC desing i chciałam go kupić alemojej koleżance rozklekotał sie po 3 miesiącacho jeżdzenia tylko po chodnikach, następny był Chicco i też niezadowolenie bo skrzypi. A co do składania i gabarytów to wszystko trzeba było wziąć pod uwagę. Pierwszy miałam BEBE CAR Raider i był super jedynym minusem było to że był dość ciężki i Spacerówka w jedną stronę. Teraż zrobiłam korektę i mam i lekki i dwie spacerówki i w obie strony .:-D:-D:-D

reklama
Makta u mnie już QUINNY BUZZ 4 stoi i czeka na maleństwo. Normalnie już doczekać się nie mogę. :-D
Henrietta5 ceny w przeliczeniu są takie jak u nas .
ja nie mówię, że cena inna tylko zarobki inne

skąd ten pomysł,że na śląsku chłopcy chodzą w różowym , a dziewczynki w niebieskim? Tak było dawno temu na wsiach a wzięło się to stąd,że matka boska ma na sobie niebieską suknię i kiedys dziewczynki ubierali na niebiesko

Ostatnia edycja:
Do góry