reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Monia - Ja mam Tako sportster i uważam, że jest genialny :) Duże kółka, dzidzia ma sporo miejsca, wieeelki kosz na zakupy, torba na rączce, regulowane amortyzatory...ehh mogłabym wymieniać w nieskończoność :) A na Allegro można go kupić naprawdę w przyzwoitej cenie =D

to super wlasnie czytalam opinie i ma duzo pozytywnych wiec juz jestem nastawiona na ten wozeczek :) i po prostu musze go miec hehe
Ojczulek ja pytalam sprzedawce o wage to mowil ze 12,5 kg wydaje mi sie troche ciezki jak na spacerowke ale iem ze niektore spacerowki waza po 15 kg a z tego co czytalam w opiniach to wydaje sie lzejszy i wygodnie sie nim porusza. są spacerowki ktore waza po 6kg a nawet 4kg!! ale jak je ogladalam to wole podzwigac wiecej bo sa male ciasne i wogole bez uzytku

Ostatnia edycja:
reklama
Misia, mam starszy model Coneco i jestem z niego bardzo zadowolona. Minusy, pękło nam okienko, ze względu na ciasne szycie i po 3 latach użytkowania odkręciła się jedna śrubka. Jestem z niego bardzo zadowolona. Ala korzysta z niego jako 2 dziecko. I jest ok. tapicerka nie wyblakła, kółka jeszcze sprawne. Folia przy daszku popękała ze starości. Był używany dość mocno. Oczywiście po trawie i dołach prowadzi się nieco trudniej ale jest ok. Nasz ma marny kosz a tu widzę, że jest duży. Mieliśmy go nawet nad morzem, na plaży.

Misia wstawiam fotkę. Uważam, że Twój jest bardziej wypasiony:-):-):-). A co do fotelików mamy podobny jak zakupiony powyżej. Świetnie się sprawuje!

Załączniki

• 100_9822..jpg
    100_9822..jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
A ciężki jest bardzo? Bo ja z tym problemu nie mam, ale moja Aga żeby nie musiała tachać grzmota po schodach.

to super wlasnie czytalam opinie i ma duzo pozytywnych wiec juz jestem nastawiona na ten wozeczek :) i po prostu musze go miec hehe
Ojczulek ja pytalam sprzedawce o wage to mowil ze 12,5 kg wydaje mi sie troche ciezki jak na spacerowke ale iem ze niektore spacerowki waza po 15 kg a z tego co czytalam w opiniach to wydaje sie lzejszy i wygodnie sie nim porusza.

kurcze fajny ten TAKO ale nie ma skrętnych kółek :crazy::no:.

Ojczulek - Ja nie jestem jakaś strongwomen, ale Tomka w wózku po schodach zniosę :happy2: Sam wózek fajnie się składa i wcale nie jest ciężki, więc żonka powinna sobie poradzić :blink:

Monia - masz rację, to nie jest zwykła parasolka i to jest największa zaleta tego wózka
:tak: Dzidzia ma duuużo miejsca do siedzenia i leżenia, bo oparcie ma czterostopniową regulacje. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, tylko nie polecam kół pompowanych, bo są ciężkie :-D:baffled:

Misia - brak skrętnych kółek wcale nie jest straszny :blink: Tako jest krótki i bardzo łatwo się nim manewruje :tak: W dodatku możliwość regulowania amortyzacji sprawia, że naprawdę fajnie się prowadzi
:rolleyes2:

reklama
Do góry