Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
uderz w stół a nożyce sie odezwą...... tak ci to wjechało na ambicje? dla mnie to moze byc chusta nosidlo co tam chcesz informuje tylko o niebezpieczenstwie a ty szukasz dziury w całym, piszac to kierowalam sie bezpieczenstwem dziecka a ty sie klucisz o to jak to sie nazywa sory ale co jest wazniejsze?!ten kogo to zainteresuje przeczyta artykul i bedzie wiedzial o co chodzi a ty sobie nos dziecko w czym chcesz mnie to wisinerwy zazwyczaj trzymam ale jeśli ktoś z premedytacją pisze " chusta" wypowiadając się o torbie to mnie szlak trafia.
Niewiele trzeba by "złą sławę" zasiać.
Dlatego bardzo proszę, oddzielić chusty od nosideł i toreb.
no widzę że jednak mam doczynienia z ignorancją, wyraźnie napisałam że matka nosząta w torbie dziecko to idotka, że to była torba i że prosiłam by nie mylić tego typu torby z chustą . A czy mi wjechało na ambicję ? a żebyś wiedziała, bo staram się prostowac bzdury gdzieś "zasłyszyszane" kto je bezwiednie powtarza nie zastanawiając się nad sensem to raz a dwa nie kłócę się lecz staram się wyprostować niejasności i rozwiać wątpliwości. A to że tobie wisi w czym nosze to się cieszę i mimo wszystko miłego spokojnego dnia życzę .uderz w stół a nożyce sie odezwą...... tak ci to wjechało na ambicje? dla mnie to moze byc chusta nosidlo co tam chcesz informuje tylko o niebezpieczenstwie a ty szukasz dziury w całym, piszac to kierowalam sie bezpieczenstwem dziecka a ty sie klucisz o to jak to sie nazywa sory ale co jest wazniejsze?!ten kogo to zainteresuje przeczyta artykul i bedzie wiedzial o co chodzi a ty sobie nos dziecko w czym chcesz mnie to wisi
. Przecież najpierw byłą CHUSTA (patrz mamy z Afryki) potem wózek. A ile się pokoleń wychowało w chustach, hoho.. To "coś" na zdjęciu rzeczywiście worek na kartofle przypomina, nie włożyłabym tam dziecka..Tylko nie najeżdżać tu na mnie teraz, no...