moniaa22
Fanka BB :)
fajne.wiecie co stwierdziłam że na allegro oplaca sie kupowac.
hehe no Ameryki nie odkryłaś
ja tam robie zakupy już od hoho ... fakt wiele rzeczy się opłaca :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fajne.wiecie co stwierdziłam że na allegro oplaca sie kupowac.
ja tam robie zakupy już od hoho ... fakt wiele rzeczy się opłaca :-)

enka75-odnalazlam Twoje pyt.na temat tego krzeselka.Kupilam je zanim zamienilismy na BRITAX.A zamienilismy,poniewaz to super wypasione z wygladu siedzisko jest w moim mniemaniu ogromnym niewypalem!!!!!!!!!!!Po pierwsze koszt,tu 210eu(ale ok,przelknelam),napalilam sie strasznie i tak szybko jak kupilam,tak szybko oddalam.Po drugie,ta poduszka zamiast pasow doslownie miazdzy dziecko(nawet w naj bardziej odsunietej pozycji)i raczki dziecka sa w pozycji do gory.Nie ma mozliwosci podniesienia siedziska,coby bylo wyzej.Nie,nie i jeszcze raz nie!Odradzam,ale kazdy moze sam sprobowac.co powiecie na temat fotelika Cybex pallas ? Cybex Pallas 2010 (9-36kg) Grenadine
zamiast pasów ma poduszkę...
niestety to nowośc w PL więc nei ma opinii w necie ale może 'Światowe mamy"cos na ten temat wiedzą