• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

ufufufufuf :) no to jasne, miękkie milusie heheh :)

no at tak a propo to super fajne są koszulki i dla maluchów i dla mam i dla taty w sklepie endo - polecam są poprostu boskie

reklama
endo ma stronkę i sklep internetowy jak by co :) a jeśli chodzi o kaphal to suuperaśne no i ta właśnei promocja i super dla dziołszek linia retro i fakt kolorki

Ja mam takie pytanko, czy są tutaj właścicielki małych samochodzików ;) Mam forda ka i poszukuję wózka, który by się zmieścił do bagażnika. Może ktoś jest mi w stanie pomóc bo do sklepu najwcześniej w następny weekend będę miała możliwość się udać.

moniaa22byłam dziś w H&M wystawili dużo rzeczy na wyprzedaży i widziałam czarne lakierki akurat same małe rozmiary a potem zas duzo wieksze. Ostatnio ich nie było wiec mysle ze czyszcza magazyny, zagladnij sobie jeszcze raz u siebie

Ja mam takie pytanko, czy są tutaj właścicielki małych samochodzików ;) Mam forda ka i poszukuję wózka, który by się zmieścił do bagażnika. Może ktoś jest mi w stanie pomóc bo do sklepu najwcześniej w następny weekend będę miała możliwość się udać.

Rezeda,napewno wozek typu parasolka.Po zlozeniu zajmuje naprawde malo miejsca,moj miesci sie spokojnie do Cinqusia i zmieszcze jeszcze wiele innych rzeczy.Ja mam Baby Design Travel,ale takich wozeczkow tego typu jest naprawde mnostwo!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry