Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
generalnie to bujaczka/ lezaczka nie kupuje, zostały mi do kupienia kosmetyki dla dzidzi i wanienka no i pieluchy ale to czeka na sierpien, nnianie tez mam po siostrzenicy
zastanawiam sie nad monitorem oddechu i właśnie nawiżaczem powietrza -ale pozyjemy zobaczymy
I drugie pytanie czy wystarczą dwa komplety?? A moę ktoraś z Was poleci jakas inną posciel do łóżeczka
??
ja sie już uparłam na pościel z Ikei... chciałam początkowo kupić 3 komplety, ale teraz też uważam, że 2 wystarczą... nie wiem tylko czy kupić 2 bawełniane czy jeden bawełniany a drugi cieplejszy jakiś... taki bardziej misiowaty na zimę... chociaż żona kuzyna mi mówiła, że kupiła kocyk akrylowy i ich Niunia tak go sobie upodobała, że wszystkie kołdry, rożki i inne przykwywajki poszły w kąt... uwielbia go do dziś śpi na nim i pod nim.. bo to taki wielki kocyk jest 2x2... chyba nie będę szaleć i kupię 2 bawełniane komplety i cieplusi kocyk na zimiejszą porę