Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jakiś taki kosmiczny.... a myśle że na ulicy i tak nikt sie nie pozna z czego ta rama jest...Czy ktoś zamawiał pościel na allegro od użytkownika DARLAND1?? i może go polecić?? Nie mam przekonania czy oferowana przez niego pościel jest dobrej jakości

Ale z tego co się orientuję, to producenci naprawdę są bardzo elastyczni- i można przygotować całą wyprawkę za znacznie mniejsze pieniądze. Bo przecież to nie jest najważniejsze, tylko milość do tych Naszych Kruszynek- tak bardzo wyczekanych i upragnionych.Każda z Nas chce jak najlepiej dla swojego maleństwa a czy wyda tysiąc złotych czy 20 tysiecy- to już nie ma znaczenia. I żadna Mama nie powinna z tego powodu czuć się gorsza. Pozdrawiam i życzę wszystkim Wrześniówkom samych udanych zakupów wyprawkowych;-)
:-) A RÓWNIE PIĘKNA MOŻE BYĆ WYPRAWKA ZA NA PRAWDĘ DUŻO MNIEJSZĄ KWOTE
;-)
:-) Jestem przeszczęśliwa bo od początku chciałam ten wózek:-):-):-)
Śliczny wózeczek. Bardzo podobny do tako jumper który chcemy zamówić. My za cały komplet gondola + spacerówka + nosidełko + torba na drobiazgi będziemy płacić niecałe 1200.
TolaLee jak na mój gust nosidełko i fotelik samochodowy to jest to samo tylko nazwa inna. No chyba że się mylę??????;-)