Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
do Zdec juz napisalemNo to ostatecznie ja też się zdecydowałam (gorzej że mój mąż nie jest za).
Ale w następnym tygodniu kupuję _MURA 4_ MAXI COSI +WYS.0ZŁ +GONDOLA (657041492) - Aukcje internetowe Allegro
w kolorze czerwonym:-) Jestem przeszczęśliwa bo od początku chciałam ten wózek:-):-):-)
Ja zmówiłam z allegro paczkę od RYŚ47. Powinny ubranka dojść gdzieś tak poniedziałek wtorek to dam znać co i jak. Tymczasem możesz sobie zaglądnąć co tam jest w ofercie.Czy macie może jakiegoś zaufanego sprzedawce z allegro u którego można byłoby kupic większosc ubranek dla maluszka :-)
Ja zmówiłam z allegro paczkę od RYŚ47. Powinny ubranka dojść gdzieś tak poniedziałek wtorek to dam znać co i jak. Tymczasem możesz sobie zaglądnąć co tam jest w ofercie.
Ja większość ciuszków kupowałam w lumpeksach. Kiedyś był to dla mnie obciach w ogóle wejść do takiego miejsca ale teraz stwierdziłam że naprawdę nie ma czego się wstydzić!;-) Są tam rzeczy tak ładne, mało zniszczone, często też jeszcze z metkami No i tanie przede wszystkim. A dzieci i tak raz dwa wyrosną ze wszystkiego więc nie ma sensu wydawać kupe kasy a za chwilę i tak spakujemy w karton albo komuś podarujemy. Polecam kupić też chociaż jedną pare niedrapek są to specjalne rękawiczki które zakłada się na rączki dzidzi, żeby się nie podrapała a uwierzcie mi że dzieci zaraz po porodzie nawet umieją bardzo podrapać się na twarzy bo paznokcie mają długie! moze taki WÓZEK CONCORD NEO CARBON LIMITOWANY ZESTAW WHITE (655724287) - Aukcje internetowe Allegro
choc wcale prezentacja za ponad 10 tys nie przekonala mnie - czarny wozek , czarne tla zdjec - fachowcy robili![]()

hihi aleś mnie rozbawiła