reklama
Ninonka faktycznie bardzo fajny wybór jak dla dziewczynki. Ja pewnie kupię coś w żóltym kolorku pod kolr scian zresztą jesczez nie znamy płci dziecka. Boję się teraz co z ta moją ciążą a dziś widziałam takie śliczne bodziaczki ale nie chcę zapeszac, kupowanie czyli przyjemności odkłądam na pózniej.
A widziałyście najnowszą modę kąpania w wiaderku![]()
TUMMY TUB - WIADERKO DO KĄPIELI NIEMOWLĄT sklep internetowy zabawki Wrocław
jaka oszczędność wody i pozycja embrionalna......:-):-))
O ranyy mnie to wiaderko absolutnie nie przekonuje

Alex91
wrześniowa mama 2009
Ninonka: Tez myślałam o tym zestawie, ale zależy mi na łóżeczku z szufladą. Z resztą zobaczymy jak to będzie, łóżeczko kupimy dopiero w lipcu - po przeprowadzce. A wózek już kupiliśmy :-) Używany ale tylko pół roku więc prawie nówka, jestem bardzo zadowolona 

O taki -> BALLERINA 2009 + Fotelik + MEGA GRATISY !!! (628023850) - Aukcje internetowe Allegro
col5 (ten czarny w kwiatki) ;-)

O taki -> BALLERINA 2009 + Fotelik + MEGA GRATISY !!! (628023850) - Aukcje internetowe Allegro
col5 (ten czarny w kwiatki) ;-)
henrietta5
Fanka BB :)
super ten wózeczek Alex- ja też wybrałam podobne wzory
kasiunia123
Fanka BB :)
mi również zależny na łóżeczku z szuflada i zastanawiam się nad tym zestawem: łóżeczko z szuflada +materac kolor z ciemnym brązem
Łóżeczko Paula z materacem gryka- kokos! Tanio! (641299678) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego taki komplet pościeli
MY-SWEET-BABY 12-cz.120x90 bald. mat GRATISY !!! (635595135) - Aukcje internetowe Allegro
kolor pierwszy, bądź drugi w paseczki
Łóżeczko Paula z materacem gryka- kokos! Tanio! (641299678) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego taki komplet pościeli
MY-SWEET-BABY 12-cz.120x90 bald. mat GRATISY !!! (635595135) - Aukcje internetowe Allegro
kolor pierwszy, bądź drugi w paseczki
reklama
Tym razem też kupie dla maluszka łóżeczko turystyczne -rewelacyjnie sprawdzało mi się przy obu pannach.Do tego trzeba dokupić podwieszany poziom i widziałam że takie z nakładanym przewijakiem można dostać .Ja też już mam wybrany wózek emmaljunga smart duo combi, co do łóżeczka to najbardziej mi odpowiada turystyczne graco delux( chyba jakoś tak)
Bardzo praktyczne -łatwo przesuwa się w razie konieczności ,jest lekkie i można zabrać na każdy wyjazd.Składa się w minutkę i podstawowy plus to brak zmartwień że maluch jak zaczynie stawać w łóżeczku nie upadnie i poobija sie o twarde drewniane szczebelki.Mojej młodszej służyło dosyć długo.
Podziel się: