reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Widzę,że szaleństwo zakupkowe w toku;-) To i ja dokleję parę fotek.Te- o bezpłciowym;-) kolorze były jeszcze kupowane zanim dowiedziałam się,że będę miała córeczkę.
Te ostatnie zdjęcia to dzisiejszy nabytek ze Smyka.NAprawdę polecam wyprawę tam.Jest dużo komplecików przecenionych np. z 50zł na 20 zł:tak: Tanie bodziaki,dresiki,pajace.NApewno jeszcze zaliczę tam niejedną wizytę.

Załączniki

• ciuszki 031.jpg
    ciuszki 031.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 69
  • ciuszki 034.jpg
    ciuszki 034.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 75
  • ciuszki 035.jpg
    ciuszki 035.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 67
  • foty 046.jpg
    foty 046.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 65
  • foty 055.jpg
    foty 055.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 62
  • foty 056.jpg
    foty 056.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 64
  • foty 059.jpg
    foty 059.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 64
  • foty 060.jpg
    foty 060.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 69
  • foty 061.jpg
    foty 061.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 65
  • foty 064.jpg
    foty 064.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 66
boooskie ciuszki:-) trzeba przyznać, że dla dziewczynek są dużo ładniejsze:-) ja też byłam dziś w smyku, ale wybór był mały, większy właśnie dla dziewczynek.. kupiłam pajacyka, czapusie i takie body-opalaczek, jak piszą na metce-jak będzie upał, to może w tym dzidzia wyjdzie ze szpitala;-)

atabe ten sweterek kopertowy jest cudny!!! i sukieneczka czerwona tez sliczna

mammi
sliczne ciuszki :tak::tak: :tak: i jak duzo juz masz. szczegolnie to z minnie mouse mi sie podoba (bodziaczek bodajze) i obydwie rozowe sukienusie...:-):tak: matko jak ja zaluje wlasnie tej jednej rzeczy-ze tych sukieneczek nie bede kupowac...w kazdym razie jest to b powazny argument za staraniami o 2 dziecko (dziewuszke tym razem) :-)

Atabe, Mammi ciuszki przepiekne!!!
mam jeszcze malenka nadzieje ze tez mi bedzie dane sukienusie pokupowac...

jeszcze z rok temu powiedzialabym ze za duzo tych rozowych ubranek... ale dzis...
juz za tydzien na USG i jak sie dowiem ze to dziewczynka to od razu pedze na zakupy i kupuje same rozowe ciuszki:-D
no moze jakis inny kolorek tez sie zdarzy:sorry:

Dzięki dziewczyny;-) To tylko część tego co mam.Sporo ciuszków kupiła teściowa-narazie są zakopane u niej w szafie.Po Szymonku też mam trochę uiwersalnych ciuszków,ale dopiero od 62:tak:
A dziś znowyu wybieram się na zakupy.Jak coś upoluję to zamieszczę wieczorkiem foty;-)

reklama
a ja się zorientowałam, ze wszystkie bodziaki, ktore do tej pory zakupiłam, są z długim rękawem:eek: a przecież to lipiec będzie, teraz będę kupować tylko z krótkim lub pajacyki

Do góry