reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
A ja juz wszystko mam i nie mam co kupowac ;-). Ostatnio na allegro kupilam sliczny, recznie robiony sweterek za 8 zl i nie doszedl a pani sie do mnie nie odzywa, kiedy pytam o nr nadania i date wysylki. Zaraz wysmaruje negatywa jak sie patrzy

ja muszę tylko dokupić kosmetyki i z paczkę pieluszek .... reszta już praktycznie gotowa, czekam aż pościel przyjdzie to ją wypiorę, no i wózek ze strychu muszę zdjąć i wyprać ale to chyba jakoś w lipcu bo nie mam go gdzie trzymać :/

A i brakuje mi pudełka na smoczek i spirytusu ...

A i jeszcze tantum rosa dokupię, kurczę i pewnie jeszcze coś mi wpadnie do głowy -ta wyprawka nie ma końca:zawstydzona/y:
Wczoraj znalazłam wreszcie nianię elektroniczną! tyle jej szukałam i już byłam przekonana, że komuś pożyczyłam ale na szczęście jest :D Tylko akumulatorki trzeba dokupić

ŁÓŻECZKO RADEK III SOSNA +MATERAC+ POŚCIEL (1048180442) - Aukcje internetowe Allegro
BECIK ROŻEK Z HAFTEM P R Z E P I Ę K N Y (1039548009) - Aukcje internetowe Allegro
Ja dziś dokonałam zakupu kompletu łóżeczko+materac+pościel niebieskie ksieżyce oraz becika w kolorze ecru
Jestem już na finishu z zakupami dla maleństwa-została tylko wanienka ze stelażem.Nie wyobrażam sobie zakupu tych wszystkich rzeczy dla mnie i maleństwa w jednym czasie bo wszystko jest tak drogie, a tak to przynajmniej nie odczuwa sie tego w portfelu,no i przede wszystkim becikowe powinno byc wypłacane przed porodem to by nam wszystkim było troszke łatwiej.No ale to tylko moje zdanie i ciesze sie, że już sie uporałam ze wszystkim.

super łóżeczko i pościel :)
i zgadzam się z becikowym - powinno być przed porodem lub w ciągu kilku dni po, a nie tygodniami się czeka (tzn. papierologię odwala)

reklama
misslena oj są rzeczy, które ładnie wyglądają a są mega niepraktyczne, szkoda
kropa ja jestem jeszcze przed zakupem niani, ale moja bratowa ma philipsa (taka żółto biała), przy dwójce dzieci jej się bardzo sprawdziła i chwali ją
madzik lubię h&m, bodziaki też zakupiła kiedyś,znaczy M kupił tylko z napisem I love dad. A ja muszę właśnie zakupić jeszcze rampersy bo nie mam żadnego
vanilka ale fajne spodzieniachy i to za funciaka. generalnie ceny w h&m w Anglii są bardzo przystępne, można kupić super ciuszki za grosze, w Polsce jest dużo drożej
kacperek fajne te aplikacje na pościeli i możesz sobie zamówić od razu z imieniem
ewelad ciekawa jestem czy ten rożek jest cienki czy gruby
mysza fajne zakupy
magdzia jak ja lubię takie kolory i kocyki super
arlecia co to za meble?? Bardzo ładne, ale zastanawiam się bo pewnie dużo kosztują. Ale pokoik bardzo fajny, lubię taki styl
atabe no ceny niezłe, a ubranka super

Ja teraz jestem przed zakupem laktatora (avent czy tomee), niani, rożek, śpiworek i jeszcze milion innych rzeczy

Do góry