reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
jak dla mnie nie ma znaczenia, czy dla dziewczynki czy nie, bo to nie róż ;) Ale w ogóle staram się unikać takich ciemnych rzeczy dla malucha

ja tez mam dziewczynke i wnajprawdopodobniej wybiore xlandera szaro-czarnego i maxi cosi tez w tych odcieniach.
ja bede ubarwiac zabawkami! juz mam piekna zawieszke na wozek i fotelik z teddykompaniet:
Teddykompaniet - Galeria Produktów
ta z serduszkami rozowymi i misiem

O jeziu jeziu jakie to wszystko piękne. Dodam stronkę do zakładek i potem kupię cosik ;-). A gdzie w Wawie można dostać ich produkty?

Ostatnia edycja:
tweeni - jak juz dostaniesz fotelik i baze to daj zdjecia koniecznie

mysza- w swiecie dziecka maja bardzo duzo ich produktow i na allegro :) ja tez mam grzechotke slonika, sliczna!! :)

Madzik mi się podoba 4 w 1 rzędzie albo jakiś jasny tym bardziej, że to można zdjąć i wyprać w pralce.
Ja zamówiłam kolor Desert ale z tych tańszych Citi i nie było aż tak dużego wyboru kolorów.

Dziewczyny pomóżcie mi wybrac kolor fotelika:dodam że wózek będzie fioletowy :
Mam te kolory do wyboru co na stronce sklepu:
CabrioFix : Piotruś Pan

My do granatowo - fioletowego wózka wzięliśmy Blue Note, bo Mini-Nesta (śpiworek) mamy w kolorze wózka i tylko do tego fotelika nam pasował :)
A, w rzeczywistości te kolory trochę się różnią od tych na zdjęciach, więc polecałabym obejrzeć :)

I jeszcze się pochwalę wczorajszym zakupem, tym razem dla mnie :)

Zobacz załącznik 231813Zobacz załącznik 231814

Nóweczka, przeceniony na 48 zł :D:D:D Ze 180 :D:D:D Ciążówkowy fason - z tyłu ma specjalną zakładkę, która się rozszerza razem z brzuszkiem :)

reklama
Moje dzisiejsze zdobycze:-)
Tak w ogóle to wyszłam z domu tylko do bankomatu :-p ale jakoś tak ponad stówkę wydałam :-) i... nareszcie znalazłam też biustonosz dla siebie w swoim dużym rozmiarze :-p ale za to sexy :-D

Załączniki

• cats..jpg
    cats..jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 66
Do góry