reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Na butelce oilatum jest napisane, że jest dla niemowląt i dzieci. Jest to bardzo łagodny środek. Ja mam niesamowicie suchą skórę i tylko dzięki kąpielom w oilatum nie wysusza mi się. Jest jeszcze wersja bezzapachowa oilatum soft.

reklama
Odnośnie tematu olilatum a oillan.. Nie wiem jak olilatum ale na oillan jest napisane że do pielęgnacji niemowląt powyżej 6m życia a w przypadkach dermatologocznie uzasadnionych powyżej 1 miesiąca życia.
perla - mogłabyś napisać czy olilatum od pierwszych dni można?

tak, Oilatum mozna od poczatku...

Na butelce oilatum jest napisane, że jest dla niemowląt i dzieci. Jest to bardzo łagodny środek. Ja mam niesamowicie suchą skórę i tylko dzięki kąpielom w oilatum nie wysusza mi się. Jest jeszcze wersja bezzapachowa oilatum soft.

Ja kupiłam oilatum soft dla siebie, i zadowolona nie jestem. Wolę już wlać zwykłą oliwkę przynajmniej odczuwam jakąś różnicę na skórze. Moja skóra jest bardzo wysuszona. No i niestety ta wersja soft wg mnie mało wydajna. Ale może to tylko ja jestem takim dziwolągiem :-D

Ostatnia edycja:
Jakie te wszystkie rzeczy ładne. CHCE MIEC JE WSZYSTKIE ;p tylko ile kasy by na to poszło. A moje ciuszki ktoś przelicytował zresztą płacenie za ciuszki dla dziecka do pół roku 650 zł to gruba przesda to ja wole kupić już wszystko nowe bo chyba taniej mi wyjdzie :/

aska79 - naprawde super rzeczy!!!! swietnie miec taka kolezanke!!!

rybka - bez przesady!!!!! do takich cen doszlo!!!??? to bys faktycznie sama nowe rzeczy skompletowala!!!

reklama
Pocieszam niezamozne mamy. Ja kapalam swojego szraba w kosmetykach Ziaja ( sa juz z oliwka od pierwszych dni zycia ) i swietnie sie sprawdzily. Skora nie byla ani podrazniona ani przesuszona. Nigdy tez mojego synka nie smarowalam dodatkowo oliwka, poprostu nie bylo takiej potrzeby, Kosmetyki nie sa drogie a dobre i godne polecenia. A co do ciuszkow, sama mialam faze na kupowanie wielkich pak a potem to wszytsko lezalo. Na poczatku dwa, trzy miesiace naprawde niewiele ciuchow potrzeba. A te wszystkie wymyslne falbanki, jeansy i tym podobne bajery sa zwyczajnie dla maluszka niewygodne.

Do góry