reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Dziewczyny - jade do moich rodzicow niedlugo i bede potrzebowala dla Jasia lozeczka turystycznego. Posiadacie takowe??? Jakie byscie polecaly???
Jak dla mnie musi byc z przewijakiem, dwupoziomowe oczywiscie no i moze miec jeszcze jakies dodatkowe bajery
biore pod uwage to:
ARTI L6 BUJAK , PRZEWIJAK -WYS.0zł+ PROMOCJA !!! (219499764) - Aukcje internetowe Allegro
Co o nim myslicie??? No i oczywiscie nie potrafie sie zdecydowac na kolor...
niebiesko-szary czy navy blue?
Jak dla mnie musi byc z przewijakiem, dwupoziomowe oczywiscie no i moze miec jeszcze jakies dodatkowe bajery
biore pod uwage to:
ARTI L6 BUJAK , PRZEWIJAK -WYS.0zł+ PROMOCJA !!! (219499764) - Aukcje internetowe Allegro
Co o nim myslicie??? No i oczywiscie nie potrafie sie zdecydowac na kolor...

Żania7
mama kochanych urwisków
mysz1978 nie mam takiego łóżeczka turystcznego ale uważam że bardzo fajne jest to ze strony którą podałaś, osobiście wybrałabym niebiesko-szary wydaje się radośniejszy przez żywsze kolory
krupka
Entuzjast(k)a
No niezły wypas, Mysz! ja mam łóżeczko Chicco po siostrzenicy, ale nie ma nawet połowy tych bajerów!! No w zasadzie jest w ogóle bez bajerów 

Co do koloru - wzięłabym ciemniejszy ze zwgl. praktycznych - jak mały zasznie wstawać i chodzić dookoła, to pękny niebieski stanie się brudnym szarym pewnie
Moje jest ciemne - wysłużone, ale nie widać śladów użytkowania, ani brudu - a jest tam na pewno! ;-)

Co do koloru - wzięłabym ciemniejszy ze zwgl. praktycznych - jak mały zasznie wstawać i chodzić dookoła, to pękny niebieski stanie się brudnym szarym pewnie

Moje jest ciemne - wysłużone, ale nie widać śladów użytkowania, ani brudu - a jest tam na pewno! ;-)
Kluliczek
Babka z laską
Kasro wklejam poprawiony link do tej strony :-) ŁÓŻECZKA / KOJCE BABY ONO - CENY HURTOWE !!!!!! (216811829) - Aukcje internetowe Allegro
My mamy łóżeczko/kojec firmy beebee i jesteśmy bardzo zadowoleni DUŻE ŁÓŻECZKO KOJEC BeeBee KOŁYSKA WIBRACJE (199084394) - Aukcje internetowe Allegro. Z tego co widzę, obecnie nie ma ich w sprzedaży. Jesteśmy bardzo zadowoleni, wstawiamy do środka matę i mały bawi się :-). Łóżeczko urzywamy jak mieszkamy u teściowej.
My mamy łóżeczko/kojec firmy beebee i jesteśmy bardzo zadowoleni DUŻE ŁÓŻECZKO KOJEC BeeBee KOŁYSKA WIBRACJE (199084394) - Aukcje internetowe Allegro. Z tego co widzę, obecnie nie ma ich w sprzedaży. Jesteśmy bardzo zadowoleni, wstawiamy do środka matę i mały bawi się :-). Łóżeczko urzywamy jak mieszkamy u teściowej.
Ja kupilam takie:
Nowe HAUCK kojec/łóżeczko 2007 SUPER PROMOCJA ! (216156474) - Aukcje internetowe Allegro
jest fajne ale bez zadnych basjerow - dobrze sie sklada i ta torba jest super!! B poreczne
nie ma regulacji wysokosci ale opcja otwieranego boku jest super dla starszaka! Igi ma teraz w tym lozexzku swoja "baze '
))
Aga
Nowe HAUCK kojec/łóżeczko 2007 SUPER PROMOCJA ! (216156474) - Aukcje internetowe Allegro
jest fajne ale bez zadnych basjerow - dobrze sie sklada i ta torba jest super!! B poreczne
nie ma regulacji wysokosci ale opcja otwieranego boku jest super dla starszaka! Igi ma teraz w tym lozexzku swoja "baze '
Aga
asia-m
Fanka BB :)
Witajcie 
My także mamy łóżeczko turystyczne takie jak na tej aukcji:
KOJEC SUN LOZECZKO PLOZY WIBRACJE -FULL WYPAS KUR (217598564) - Aukcje internetowe Allegro
KOlor mam pierwszy ze zdjecia ten granatowy.
Łóżeczko bdb sie nam sprawdza w domu, jest stałym łóżeczkiem Antosia, ma dwie pozycje materacyka, wibracje która go potrafi uśpić i melodyjki, budkę z misiami do których zaczął ostatnimi czasami rozmawiać i moskitierę, i wszystko to co tam pisze
Przewijaka nie używamy tzn. używamy zwykły jak na łóżeczko drewniane bo jednak tamten wydaje mi sie mało stabilny dla naszego klocka, pozatym jest za krótki i usztywniany rurkami o które nasz maluszek mógłby ubić sobie główkę.
Płozy mam nie zamontowane bo nie chce nauczyc małego bujania
W łóżeczku orpocz tego orginalnego materacyka mały ma zwykły materacyk jak do łóżeczka drewnianego żeby miał bardziej miekko.
Ogólnie łóżeczko jest super
Aska
My także mamy łóżeczko turystyczne takie jak na tej aukcji:
KOJEC SUN LOZECZKO PLOZY WIBRACJE -FULL WYPAS KUR (217598564) - Aukcje internetowe Allegro
KOlor mam pierwszy ze zdjecia ten granatowy.
Łóżeczko bdb sie nam sprawdza w domu, jest stałym łóżeczkiem Antosia, ma dwie pozycje materacyka, wibracje która go potrafi uśpić i melodyjki, budkę z misiami do których zaczął ostatnimi czasami rozmawiać i moskitierę, i wszystko to co tam pisze
Przewijaka nie używamy tzn. używamy zwykły jak na łóżeczko drewniane bo jednak tamten wydaje mi sie mało stabilny dla naszego klocka, pozatym jest za krótki i usztywniany rurkami o które nasz maluszek mógłby ubić sobie główkę.
Płozy mam nie zamontowane bo nie chce nauczyc małego bujania
W łóżeczku orpocz tego orginalnego materacyka mały ma zwykły materacyk jak do łóżeczka drewnianego żeby miał bardziej miekko.
Ogólnie łóżeczko jest super
Aska
Mysz - ja mam takie łóżeczko
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE GRAPI_NOWE_OD SS (220347238) - Aukcje internetowe Allegro
Wprawdzie nie ma żadnych bajerów i używamy go tylko na wyjazdach, ale jest ok
A to Twoje jest naprawdę fajne
. Mi się bardziej podoba niebiesko - szare 
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE GRAPI_NOWE_OD SS (220347238) - Aukcje internetowe Allegro
Wprawdzie nie ma żadnych bajerów i używamy go tylko na wyjazdach, ale jest ok

A to Twoje jest naprawdę fajne

reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Nadrabiam zaległości w czytaniu, ja też dostałam dwa pudełka niebieskie sponsorowane przez Pampersa i różowe Dzidziuś (Johnson's Baby). A czy dostałyście coś jeszcze pocztą po wypełnieniu formularzy? Bo ja do tej pory nie oddałam/wysłałam tych formularzy.
Na łóżeczkach turystycznych niestety się nie znam :-(
Na łóżeczkach turystycznych niestety się nie znam :-(
Podziel się: