reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
Jesli chodzi o nawilzacz to tez bym myslala bardziej o zimie i o sezonie grzewczym kiedy to jest suche powietrze w pomieszczeniach. Ja dostalam od tesciow taki sprzed niemal 30 lat - chodzi jak traktor, ale poki chodzi to niech bedzie a potem kupie nowy.

Co do laktatora, to ten ktory ja kupilam NA WSZELKI WYPADEK to ma gruszke, no ale za niecale 18zl to nie wymagalam cudow :-D

zyrafa - sliczne te ubranka :-)

kurde,mialam chrapke na laktator elektryczny.wszystko ok,tylko nie bylam w domu-wzielam palmtopa,ale on za wolno mieli i laktator przeszedl mi kolo nosa :baffled: no nic,poluje dalej.

gaaliyah co do laktatora to miałam porównanie no i lepszy od gruszki był z uchwytem, tzn. z rączką którą się ściska:-) tyle, ze one droższe

Gaaliyah - Jak nie planujesz używać dużo to chyba nie jest istotne, ja też miałam z rączką i nie wiem jaki jest z gruszką. I tak trzeba się nieźle namachać żeby coś "udoić", ale jak robisz to od przypadku do przypadku...

A jeśli planujesz używać dużo (np po powrocie do pracy) to chyba warto więcej uwagi poświęcic temu urządzeniu - chociaż zauważyła mże naprawdę dużo dziewczyn ściąga ręcznie. Moja koleżanka siadała przed telewizorem np oglądała coś i ściągała :)

Aga

jesli chodzi o nawilzacz to tez by nam sie przydał,ale to chyba bardziej zima:tak:my tez spimy przy uchylonym oknie-bo tak lepiej sie wysypiamy.

Ja czekam juz z niecierpliwoscia na ten zestaw ciuszkow:-)

Maz cos napomknał ze w tym miesiacu kupimy juz łózeczko i reszte ciuszkow,;-),no zobaczymy jak to bedzie z kaska:-D

Gaaliyah - laktator miałam z rączką :tak: . Z gruszką kupiła sobie szwagra siostra i użyła go dosłownie raz :baffled: . Po prostu nie sprawdzał się :no: . Efekt był taki, że kupowała drugi z rączką ;-)

dzięki dziewuchy! to już mi trochę pomogłyście, bo ostatnio z betką się zastanawiałyśmy, który lepszy. Teraz to wiem jedno: na pewno z rączką. Teraz pozostaje nieustający dylemat jakiej firmy....... ale to jeszcze sobie spokojnie poszukam..

reklama
A mi dzis przyszedl do odmu ten z gruszka i sobie sprobowalam :baffled: Dziwne uczucie i idiotycznie to wyglada...:baffled: Bynajmniej nie chodzi mi o gruszke ale o cyca...:baffled:

Przyszedl tez ten kombinezon w misie co sie zastanawialam czy nie bedzie zbyt babski, ale jest sliczny i w doskonalym stanie :-)

Jak sie okaze ze jednak bede karmic to pewnie i tak namowie meza zeby mi kupil elektryczny... A ten mam tak na wszelki wypadek a jak sie nie przyda to komus dam. Tanszego nie widzialam - nawet wsrod uzywanych :-D

Do góry