reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
Wiktorka żebyś nie wykrakała :P Przedwczoraj była u mnie koleżanka i jej powiedziałam, że mam nagły przypływ mocy od kilku dni i świetnie się czuję i już przedwczoraj i wczoraj spałam po 3 godziny, czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł, nie mam siły, nic mi się nie chce...
Co do zakupów to przyszło mi dziś zamówienie z apteki gemini, bo stwierdziłam że nie będę robiła takich drobnych zakupów stacjonarnie tylko kupię wszystko naraz przez internet :P 540 zł za wszystko... masakra :P

Ja mam wybraną i jutro idę załatwić sprawę w przychodni :-) ponoć przychodzi jeszcze przed porodem. No wiem czy wiecie, że powinny być przed porodem 2 razy a po 3-4? Najlepsze, że nikt tego pacjentka nie mówi :-\
Macie już wybranego pediatrę? Bo wiem, że trzeba to też podać w szpitalu bo oni wtedy wiedzą gdzie wysłać kartę szczepień dziecka :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila ja mam swoją prywatnie, mogę dzwonić do niej w każdej chwili. Mamy spotkać się jeszcze z dwa razy, a to czy więcej to juz ode mnie zależy. Do domu nie przychodzi, po co niby?o pediatrze nic mi nie wiadomo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry