reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Patka nasza poziomki uzywa tych pieluch z wkladem. W sensie ze kupujesz takie jakby majtki I tam dajesz wklady wielorazowe czyli te wklady pierzesz czy jakos tak, musialabys jej zapytac.
Ja jestem wygodna wiec tylko pampersy biore pod uwage :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie ja też , bo znowu biorąc pod uwage pranie tych pieluch w październiku/ listopadzie to może być nieciekawie hehe . Ale spróbuje, czemu nie :D

Ja z tych list zmienialam sobie ilosci, niektorych rzeczy nie kupilam wogole a niektore kupilam I nie byly potrzebne.
Ale na tym sie bazowalam

U nas tetr wystarczyło 10 sztuk, ale córka nie ulewala za bardzo.

Co do pieluch, to tylko pampki, pranie wielorazowych to nie dla mnie, aczkolwiek te ochraniacze maja cudowne wzory :)

Z rzeczy, których nie miałam, a z perspektywy czasu bym kupiła, to poduszka do karmienia, fotel do karmienia i podgrzewacz do butelek. Tym razem nie odpuszczę i kupię, przedtem wydawało mi się to fanaberia....a później szkoda było pieniędzy :p

A ja wlasnie wyczailam super oferte na lokalnych ogloszeniach i jutro jade kupic leżaczek bujaczek za cale 25zl i pchacza az za 30troche na wyrost ale pchacze z vtch sa dosc drogie a fajne a lezaczka mi.bardzo przy malej brakowalo wiec co mi tam

reklama
Do góry