reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Sanya ja kupowalam uzywane, wiec nie wybieralam.
KarinaNieZie my mamy turystyczne potora roku i mala zarwala caly bok od skakania, teraz tylko dod wyrzucenia sie nadaje:crazy:

Anaklim - no wlasnie - BRAWO!!!!

Tampeza - A co to za lozeczko macie ze tak sie potargalo?
Siostra ma Graco i tez ma 2 dziurki juz w tej siatce. :szok:
Nasze lozeczko wyglada nadal jak nowka, na szczescie choc bylo dosc czesto uzywane....ale i tak musze je zmienic bo jest rozowe :baffled: Wczesniej mialam granatowe Graco ale je sprzedalam po 2 tyg bo mi odcien nie pasowal. :zawstydzona/y:
No i chyba znow sie na Graco zdecyduje bo to jednak dobre lozeczka mimo tej nietrwalej siateczki.

U nas w turystycznym się rozpadł zamek za to, a bardziej bym powiedziała że moje potworne dziecko zbadało czy zamek można rozpaść :-D
Nie ma jak drewniane :tak:

Kołyski cudne :-) Z zawartością to już w ogóle marzenie będzie. :-)

reklama
Słodkie te kołyski :tak::tak:

My mamy i łóżeczko turystyczne, w którym zepsuł się mechanizm skłądania (w Sopocie :baffled:) i kojec - ten drugi stał kilka miesiecy, żebym miała gdzie dziecko włożyć jak szłam do łazienki. Maria nie lubiła ograniczeń więc skakała a wolałam żeby skakała po kojcu niż drewnianym łóżeczku.:sorry2:

Do góry