reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Aniam gratuluje zakupow, sliczne ubranka, jakbym ci tylko mogla doradzic to bluzy z kapturem chyba nie sa za wygodne dla maluszka, ktory tylko lezy na plecach:tak:

reklama
dzięki ,, raczej unikam takich rzeczy , nie kupuje nic co jest na plecach zapinane , te bluzy to takie raczej wyjściowe ... jedna ta biała to prawie kurteczka a ta druga z polarka , będzie na jesienne wyjście i kapturek na głowę .. zreszta za te trzy złote czy cztery to nawet jak dwa razy założe to nie będzie mi szkoda ... a tak mi się podobały, że nie mogłam ich nie kupić

Ale wasze rady są naprawdę cenne :))

aniam śliczne ubranka:tak::tak:
co do bluz z kampturem- zgadzam sie z dziewczynami:) na pewno sprawdza sie na spacerkach:tak::tak:

ja miałam porobic porzadek w julkusiowych ubrankach, ale tak mi się nie chce... ale cóż- musze się zmobilizować, dopóki brzuszek jeszcze nie taki wielki...

Oj ja tez musze porobic porzadek w ubrankach malej i tez strasznie mi sie nie chce a i czasu brakuje;-)

ja nie mam w czym robic porzadkow ... wszsytko oddalam po malej - wtedy chcialam miec tylko jedno dziecko ... sieklo mnie znowu jakis rok temu na drugie bobo ;-)ale ciuszki poszly ... na szczescie lozeczko i wozek sa wciaz :tak::tak:

Kurcze ja też muszę zrobić porządek ale najpierw muszę je przywieść z naszego mieszkania, to już jak będę na zwolnieniu.

Ja zatrzymałam rzeczy mimo, że drugiego dziecka nie planowałam ale jakoś zatrzymałam.

isiunia - to już myślisz o trzecim ...

ja jak widziałyście coś już tam kupiłam , do tego kuzynka mi przywiezie po swoim chłopaku w czerwcu ( ma synka 2 latka ) i sąsiadka u której dziś byłam zobaczyć tygodniowego maluszka stwierdziła że zaraz z tych najmniejszych wyrośnie to też mi odda ... a sama dostała ciuszków paczką 16kilo z angli po dzieciaczku 7 misiecznym.. ( czyli wszystko od 0do 7)..większość nowych bo nakupili za dużo..
tym oto sposobem raczej na ciuszki nic , albo prawie nic nie wydam i z tego faktu bardzo się cieszę ..oszczędzona kaska będzie na limuzynę dla bejbika ..

reklama
Do góry