pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Tu możemy się pochwalić jak coś kupimy dla naszej pociechy np.łóżeczko,ubranka i inne 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Śliczne, gdzie takie piękne kupiłaś?
Wydaje mi się, że to LIDL ten sklep prowadzi ciuszki "Lupilu"Śliczne, gdzie takie piękne kupiłaś?
Kurczaczki, a ja sobie odpuściłam, bo wydawało mi się za wcześnie. Ale może jeszcze będą zanim będziemy rodzić.Dobra jakość, dobre ceny. Wszystko sie spiera z nich. I mleko i kupka)
![]()
Na pewno jeszcze będą [emoji6]. Jeśli dobrze kojarzę to w Lidlu się co kwartał "powtarzają" oferty [emoji6].Kurczaczki, a ja sobie odpuściłam, bo wydawało mi się za wcześnie. Ale może jeszcze będą zanim będziemy rodzić.
MI nawet o zabobony nie chodziJa nie wierzez córka kupowalam od 5tygodnia i nic sie nie wydarzyło
tak samo jak kazdy wie od początku i przy córce wiedział
Nie biorę do siebie zabobonów
![]()
Ainaan Muslin Cotton Baby Swaddles For Newborn Baby Blankets BlackPodrzuc link do pieluszek
![]()