Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kokonów też nie kupuję. A łóżeczka mam dwa, kupiłam używane, ale dokąd się da to Maluchy będą spały razem[emoji4]Marti a masz dwa lozeczka czy jedno? Bo my narazie jedno i nie bede tych kokonow kupowac bo dla mnie szkoda kasy
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam chuste po corce nosilam w sumie na wakacjach tylko ale teraz bede szukac kolkowej bo nie wyobrazam sobie rano z cora i dwoma nosidlami latac a tak wrzuce jedna w chuste a kolkowa sie szybciej mota druga nosidlo o heja na 2pietro bo tam cora ma saleJa kokonu tez nie kupuje, zainwestuje za to w chuste do noszenia, bo cos czuje, ze ciezko Frankowi pozegnac sie ze spacerowka. W naszym lozku moge zrobic kokon z mojej poduchy do spania![]()
Ja planuje właśnie kupić tule. Jest teraz taka, że można nosić od urodzenia.Ja też planuje chustę , jednak trochę się obawiam.
Kocham za to nasze nosidlo tula, co prawda kupił sobie na gwiazdkę jest mój mąż, ale on korzystał kilka razy ;-)
Teraz jeszcze ten mniejszy rozmiar ftg, to może szybciej będę mogła nosić
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ftg, chociaż odradzaja i tak dla niesiedzacych dzieciJa planuje właśnie kupić tule. Jest teraz taka, że można nosić od urodzenia.
![]()
Ja tak pytałam do czego to,chyba to zbędne mi będzie tez.Marti a masz dwa lozeczka czy jedno? Bo my narazie jedno i nie bede tych kokonow kupowac bo dla mnie szkoda kasy
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom
Też o tym słyszałam.Ftg, chociaż odradzaja i tak dla niesiedzacych dzieci
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom