reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
Zobacz załącznik 823955 Zobacz załącznik 823956 W koncu kupiłam te ciuszki w chmurki dla moich maluszków :) i dla siebie bieliznę i powiem,ze staniki do karmienia bardzo fajna jakość i ładne,za ta cenę dwa to nigdzie nie znajdę,ale za to z rozmiarówka majtkowa to nie trafiłam :D bo kupiłam M a są jak jakies XL :errr: a chciałam do kompletu, ale myślałam S to niee kupię sobie wygodne M :oo:
Śliczne te chmurki. Też chciałam te staniki Ale jednak mój biust za mały na ich rozmiary [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

IMAG0365-1184x2112.jpg

Załączniki

• IMAG0365-1184x2112.jpg
    IMAG0365-1184x2112.jpg
    628,9 KB · Wyświetleń: 824
Wow! Porządne zakupy @maggie91 . Ja wczoraj zaczęłam przeglądać listy wyprawkowe i zapisywać czego potrzebuje, planuje w przyszłym miesiącu wziąć się za zamawianie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam zawsze kupuje przynajmniej roZmiar mniej, niż normalnie noszę :-) stanik tez kupiłam i miseczki są trochę większe, ale koleżanka mi poradziła żebym kupiła większy, bo pewnie jeszcze urosną i trzeba mieć miejsce na wkładki laktacyjne, wiec powinno być ok :-) ja się skusiłam na sweterek, pajaca i pościel, jakościowo wydaje się naprawdę super :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No dokładnie,ze stanikiem to nie ma problemu,ale te majty :errr: ale tez mi się wydaje,ze to taki krój,bo jednak jakbym kupiła S to mogłyby być trochę takie ciasne,te znowu są większe bo to nie jest takie typowe M tylko M/L chyba. Zobaczę jak będą mieli S to wymienię,ale wątpię,jak nie to będę miała wygodne majty na ciąże :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry