reklama

zakupy dla maluszka :)

reklama
Hejka Dziewczynki :-)
Właśnie kupiłam pojazd hehh dla moich Maluszków :-) Znalazłam na OLX za 1200zl BabyActive Twinni 3w1... Naprawdę stan idealny :-) Jeszcze udało się mi urwać stówkę czyli zapłaciłam 1100zl za 2 gondole, 2 spacerówki, 2 foteliki, dwie parasolki, torba, okrycia na nóżki, osłonki przeciwdeszczowe, adapter podwójny, adapter pojedynczy że mogę przewozić tylko jedno dziecko i adaptery do fotelików zebym mogła na stelaż zapiąć foteliki. Myślę że cena dobra i stan super.

Załączniki

• Zrzutekranu_2017-10-19-10-39-50-889.jpeg
    Zrzutekranu_2017-10-19-10-39-50-889.jpeg
    148,4 KB · Wyświetleń: 286
Właśnie kupiłam pojazd hehh dla moich Maluszków :-) Znalazłam na OLX za 1200zl BabyActive Twinni 3w1... Naprawdę stan idealny :-) Jeszcze udało się mi urwać stówkę czyli zapłaciłam 1100zl za 2 gondole, 2 spacerówki, 2 foteliki, dwie parasolki, torba, okrycia na nóżki, osłonki przeciwdeszczowe, adapter podwójny, adapter pojedynczy że mogę przewozić tylko jedno dziecko i adaptery do fotelików zebym mogła na stelaż zapiąć foteliki. Myślę że cena dobra i stan super.
Faktycznie super cena. Bobasy będą zadowolone z nowej fury[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Super oferta Ci się trafiła,gratulacje ;) ja dalej nic nie wybrałam

Tez widzialam ten wozek albo odobny ale ja chyba chce jeden obok drugeigo

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio właśnie jak byłam na zakupach w hipermarkecie to samo wejście do sklepu takim wózkiem to nie problem bo wszędzie są praktycznie automatyczne drzwi ale podejście do kasy już nie jest takie proste...też miałam kupować wózek jeden obok drugiego ale właśnie jak widziałam tą babeczkę z takim wózkiem w tym sklepie to zapadła decyzja o wózku jeden za drugim...

Ja mieszkam na wsi :) wiec wiejskie drogi a po 2ja do dzis corki 7letniej do sklepu nie zabieram to maluchow tez nie :)

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry