reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla maluszków

Witajcie drogie przyszłe i obecne mamusie pomyslalam sobie ze napisze tutaj wiadomosc a mianowicie moj synek rosnie a mi zbieraja sie cale kartony ubranek dla chlopczyka jesli ktoras chcialaby fajne kolorowe ciuszki sprzedam za symboliczne 1 - 2 zl za sztuke. wiekszosc byla kupowana nowa . zdjecia moge przeslac na e mail. mozemy sie dogadac:) rozmiary zaczynaja sie od 56 w gore. moj synek urodzil sie zima wiec porami roku bedziemy pasowac. jesli ktoras chcialaby kupic ale nie chce teraz kupowac tylko poczekac pare miesiecy to moge poczekac kwestia dogadania sie :) pozdrawiam i zycze zdrowka rosnijcie :)

ewentualnie bodziaki po 2,5 zl za sztuke :

Mega paka Body 20 sztuk F&F, NEXT< GAP< (4374542596) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
reklama
Przypomnę się jeszcze raz, może któraś jest chętna. Odsprzedam bardzo dobre gatunkowo ubranka dziewczęce 56-62-68, zakupiłam w Holandii:

rozmiar 56:
* PRENATAL koszulka długi rękaw 2x
* HEMA koszulka długi rękaw
* FETTJE koszulka krótki rękaw

rozmiar 62:
* PRENATAL komplecik w kwiatuszki: koszulka na ramiączka i spodenki 10zł
* PRENATAL ramperek długi rękaw
* PRENATAL koszulka krótki rękaw
* J&G sukienka + spodenki + czapeczka 10zł
* HEMA sukienka połączona ze spodenkami 10zł
* HEMA koszulka krótki rękaw
* HEMA koszulka długi rękaw 6x
* HEMA bolerko-sweterek
* HTXHTX LITTLE MY koszulka długi rękaw
* FETTJE koszulka długi rękaw
* FETTJE spodnie
* NAME IT koszulka krótki rękaw
* H&M koszulka krótki rękaw
* H&M koszulka długi rękaw 2x
* H&M spodnie
* LITTLE GIRL STOR koszulka długi rękaw
* spodnie
* body długi rękaw

rozmiar 62/68:
* DISNEY bluza
* BABY BASICS body bez rękawka 2x
* BABY BASICS body krótki rękaw 2x
* HEMA body krótki rękaw 2x
* HEMA koszulka długi rękaw
* SUPERBABY body krótki rękaw 2x
* PRENATAL body na ramiączkach
* body bez rękawka

rozmiar 68:
* FRENDZ bluza z kapturem
* FRENDZ koszulka długi rękaw
* LITTLE GIRL STOR koszulka krótki rękaw
* LITTLE GIRL STOR bluza z kapturem
* BAKKABOE bluzeczka bez rękawów
* H&M koszulka długi rękaw 2x
* C&A body krótki rękaw
* HEMA koszulka długi rękaw 2x
* HTXHTX LITTLE ME koszulka długi rękaw
* PRENATAL koszulka długi rękaw 2x
* PRENATAL koszulka krótki rękaw

dodatkowo:
foto 2:
* PRENATAL czapeczka wiązana rozmiar 40, 3-6 miesięcy
* opaska
* zimowe rękawiczki bez palca na sznurku

BUCIKI:
* H&M kozaczki rozmiar 15-16
* BAMBINO sandałki skórzane rozmiar 18-20

razem 54 sztuki po 3zł + 3 komplety po 10zł + 2 pary bucików po 15zł = 162+30+30 = 222zł
odsprzedam za 200zł i zapłacę za przesyłkę (mam jeszcze parę innych ciuszków, dorzucę gratis)

Skusi się ktoś? Dziękuję jak tak, miałam nadzieję na dziewczynkę a będzie chłopiec!!!

Witajcie
Za miesiąc zostanę Sierpnióweczką 2014 ale jestem już i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz spodziewam się syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji.

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 633868Zobacz załącznik 633871Zobacz załącznik 633875Zobacz załącznik 633878Zobacz załącznik 633880Zobacz załącznik 633882Zobacz załącznik 633885Zobacz załącznik 633887Zobacz załącznik 633890Zobacz załącznik 633895

witam
mam do was mala prosbe - temat wyprawki i zakupów dla dzieciaków pewnie w pełni więc liczę na waszą pomoc
chcialabym, zeby na portalu mamasprzeda.pl pojawili sie ze swoim towarem sprzedawcy z allegro, którzy sa popularni wsrod forumowych mam. Czy moglybyście napisać mi (najlepiej za pomocą PW albo tu w tematach bede zagladac) u kogo robilyscie zakupy i kogo warto na taki portal zapraszac ?? oprócz samej wyprawki pewnie czesto kupujecie tez inne ubrania i zabawki - tacy sprzedawcy tez beda nam potrzebni !!

Liczę na waszą pomoc w tworzeniu tego portalu bo jest on skierowany do mam właśnie i my musimy wiedzieć co chcemy tam kupowac !!

pozdrawiam i zapraszam na mamasprzeda.pl
Mea - Monika

No to ja wkleje ;) bylam w naszym lokalnym tesco, co prawda dzial dzieciecy byl miniaturowy w porownaniu z tymi w Polsce, ale cos tam wybralam na rozne etapy od urodzenia po 9-12 msc ;) za calosc wyszlo jakies 110zl wiec chyba rozsadnie ;) najdrozsze byly te fikusne sliniaczki ;P zrobilam tez zamowienie w smyku, bo byla wyprzedaz, ale przyjedzie do mnie dopiero w pazdzierniku z tata wiec fotki mam katalogowe jedynie :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 129
  • image.jpg
    image.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 111
  • image.jpg
    image.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 122
  • image.jpg
    image.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 121
  • image.jpg
    image.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 122
No to ja wkleje ;) bylam w naszym lokalnym tesco, co prawda dzial dzieciecy byl miniaturowy w porownaniu z tymi w Polsce, ale cos tam wybralam na rozne etapy od urodzenia po 9-12 msc ;) za calosc wyszlo jakies 110zl wiec chyba rozsadnie ;) najdrozsze byly te fikusne sliniaczki ;P zrobilam tez zamowienie w smyku, bo byla wyprzedaz, ale przyjedzie do mnie dopiero w pazdzierniku z tata wiec fotki mam katalogowe jedynie :)

bardzo ładne :tak: lubię dziecięce ciuszki w odcieniach szarości:tak:

reklama
Do góry