reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla maluszków

reklama
gdyby jakas przyszla mama miala ochote to mam do sprzedania mnooooostwo ciuszkow dla maluszka... poki co sa to rozmiary 56 i 62 ale za jakis czas beda tez 68, sa to ciuszki czesciowo uniwersalne, pare dziewczecych i troche wiecej chlopiecych
mozna zobaczyc na zywo w Krakowie i powybierac ... moge sprzedac tez trzy cale reklamowki badz pojedyncze sztuki :)
co do ceny napewno sie dogadamy :)

dla zainteresowanych spoza Krakowa moge wyslac zdjecia na maila :)

czesc dziewczynki :-)

jestem lipcowa mama, ktora nie miescie sie w dwie pary swoich spodni ciazowych, rurki i szerokie nogawki :happy2:
jakby ktoras byla zainteresowana to prosze pisac na priv

reklama
Podczytuje sobie o waszych zakupach i sama nie wiem czy zazdrościć czy współczuć :-) Nas czeka jedynie zakup materaca do łóżeczka i pościeli, może butelkę i chce żeby starszy brat mógł kupić jakiś ciuch dla dzidzi tak symbolicznie żeby go zaangażować :-)

Mogę doradzić tylko jedno kupujcie głową nie sercem :-) wyjdzie wtedy znacznie taniej a małe dzieci błyskawicznie rosną i tak naprawdę dużo nie potrzebują :-)

Do góry