Dobre Pscółka, zawsze jakiś sposóbMnie czeka jeszcze odmalowanie pokoi dla dwójki dzieci i urządzenia ich. Nie wiem jak ja to przeżyję

mnie czeka odremontowanie 2 pokoi, przeniesienie pracowni i sypialni do mniejszego i urządzenie dzieciaków w większym
kotulcia - widzę, że mocno jesteś pewna co do dziewuchy:-) i podziwiam, że zdecydowałaś się na pajaca wkładanego przez głowę, ja wszystko musiałam mieć rozpinane od góry do dołu, bo dużo stresu i potu nas ubieranie kosztowało. Szymek do dzisiaj nienawidzi ubierania, ryk jest aż do momentu wsadzenia do wózkaNa basen czy do lekarza ubieramy mu jeszcze pajace rozpinane no i kombinezon jednoczęściowy, co by było szybko - w porównaniu do innych dzieci strasznie niemowlaczkowo to wygląda, ale cóż zrobić, może najbliższe lato coś zmieni...
z jednej strony to niewygodne, ale teraz jak moja napki rozpina to z chęcią wcisłabym jej takiego pajaca przez głowę - rano przychodzę ostatnio, a ona zadowolona, rozebrana i bawi się pampersem

Zdolna córcia i jaka samodzielna
Zdolna córcia i jaka samodzielna

ogólnie nie kupowałabym może jeszcze niektórych rzeczy ale jak jest promocja to jak tu nie brać
 ogólnie nie kupowałabym może jeszcze niektórych rzeczy ale jak jest promocja to jak tu nie brać