• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
zobaczymy monia, my z małżem zero doświadczenia w zakupach wózków, przeszperaliśmy wszelkie rankingi, opinie rodziny, znajomych, a teraz kolej na nas, czy się sprawdzi, mnie się bardzo podobał ze względu na niejednorodną tkaninę, lekkość u mnie 3 piętro i składanie, które sama pojęłam w mig, resztę wybierał małż, wiem jedno, że trzeba pojechać, zobaczyć na własne oczy, pojeździć, poskładać, ja nawet maskitierę nałożyłam i folię przeciwdeszczową, a co tam, ale to już mam z głowy;-)

bazy do maxi cosi są też montowane na pasy nie tylko na isofix tylko trzeba odpowiedni model kupić:-D moją zdobycz można montować i na pas i na isofix... jednak dupka mi tej zimy nie zmarznie jak bedę małą pakować seseseeee:-)

Dorex, właśnie wiem o innych bazach. Mąż jeszcze sprawdzał czy uchwyty można domontować, bo jednak ISOFIX bezpieczniejszy, ale walczyć już nie będziemy. Prawdopodobnie kupimy tą bazę na pasy, żeby wygodnie wpinać fotelik i nie bawić się pasami za każdym razem. Fotelik będziemy mieli po rodzinie :-)

Katska a ja mam wlasnie ta krateczke bo szlafrok w szarym kolorze wiec spasowalo :-D

My bazy nie mamy bo w sumie mala bedzie jezdzic roznymi samochodami wiec wiecej zachodu z przepinaniem by bylo.

Ewka, ta krateczka to był mój pierwszy wybór, śliczna jest. Ale ostatnio w outlecie calzedonia kupiłam sobie szlafrok błękitno-biały z delikatnym, jakby żakardowym wzorem w kwiaty. Dlatego zrezygnowałam z kratki.

U nas tylko jeden samochód, bo jakoś do pracy udawało się nim wspólnie dojeżdżać. A, że dom wybudowaliśmy i nadal sporo do zrobienia (czytaj: kasy do wydania), to wymiana samochodu zawsze schodziła na dalszy plan. I nie mamy uchwytów.
Tą bazę łatwo się montuje, tylko w Waszym przypadku musielibyście pamiętać o jej przeniesieniu, albo w zaopatrzeniu w dwie, a to wydatek spory jednak.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry