• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

ja też się obkupiłam:-D 2 sukienki 3 bluzki i sweterek tylko butów jak zwykle na mnie nie ma no ale jak się nosi rozmiar 35 to nie można mieć wymagań.......

monikamarcina wózek prezentuje się ok ale trzeba by go z bliska zbadać pojezdzić po sklepie i ewentualnie do auta przymierzyć...
ja na teraz jestem na tak na

Camarelo-Carmela

tani, duża gondola, lekki i ma amortyzatory spacerówka montowana przód i tył...
jeszcze się nie napalam i inne też oglądam ale tym razem stawiam na coś tańszego po moim rozczarowaniu drogim x-landerem x-move.......

reklama
hihi maagasiaa właśnie zauważyłam że my fanki tego samego wózka:-D
na żywo widziałam kolor granat z kremowym, popielaty i beżowy i wszystkie są cudne nie wie jaki kolor wybrać bo czerwony też mi się podoba ale jeszcze na żywo pooglądam...

Dziewczyny ja widzialam na zywo te camarelo i tako, jezdzilam nim, ale w moim miescie juz widzialam kilka tych tako i mam w planie przy okazji spytac babeczki o opinie :)

Jezdzilam camarelo ale ten sevilla.. bardzo mi sie podoba ta gleboko opuszczana budka..

właśnie x-lander miał 16... niby sie nie nosi po schodach bo winda ale ja się męczyłam przy wkładaniu do i z bagażnika....
jeszcze gdzieś czytałam o lekkim wózku ale teraz nie pamietam... poszukam.;-)...

wiadomo.. każda z nas ma inne oczekiwania od wózka a te które już przynajmniej jeden przerobiły mają ciut łatwiej;-)

Dragonella pamietasz ceny???

wydaje mi sie za plyn do plukania 11,99 a zel do prania 13,99

w biedzie lovella za 14, 90 proszki i płyny

wózki..... ech zazroszcze troszke, ze sobie wybieracie i troszkę się ciesze, że nie musze wertowac internetu w poszukiwaniu...

ale to zdanie juz padło i kazda z nas oczekuje czegos innego i na rynku jest taki wybór, ze na pewno cos sobie znajdziecie :-)

Dziewczyny dziś kupiłam wkońcu sukienkę na to sobotnie wesele w Happymum i oczywiście zaznaczyłam Pani od razu ze nie chce czarna ale i tak mi wcięła do przymierzenia i w niej akurtat czułam się najlepiej tylko ze czarna a ja nie jestem za tym kolorem na wesela tym bardziej ze mam też czarne szpilki i kopertówkę, jak myślicie nie zlinczują mnie na weselu kupiłam taka jak w linku.
Pani powedziała ze pasuje do mnie tym bardziej ze włosy mi rozjaśniają całość bo pofarbowałam się na dosyć ognisty rudy :)

Happy mum - Pin up dress

Jak to dobrze, że zajrzałam do tego wątku i znalazłam tutaj link do sklepu Happy mum! 4 października biorę ślub cywilny i szukam jakiejś ładnej, prostej, krótkiej sukienki. Wchodzę w link, patrzę, a tam kolekcja ślubna! Pędzę w przyszłym tygodniu poprzymierzać kilka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry