Hejka,
Nie wiem co jest, ale o ile z opuchnięciami problemu nie miałam, to od Wigilii czuję jak mi woda zostaje w organiźmie. Mam nadzieję, że to od pogody i wkrótce przejdzie. Może u Was tak samo.
Z wyborem wózka też zaczyna się problem. Oglądałam te, wybierane przez tutejsze forumowiczki. O ile w sklepach wypowiadają się dobrze o Jedo Fyn w kwestii jakości i awaryjności, to jakoś mi on nie leży. Śliczne tapicerki i gondola, ale spacerówka to dla mnie nieporozumienie (bardzo mała i mam wrażenie, że niedopracowana). A skupiam się teraz na wyglądzie/funkcjonalności spacerówki, bo dłużej będzie użytkowana. Camarelo niestety nie widziałam na żywo. Baby design Lupo Comfort ma wg mnie fajniejszą spacerówkę. W sklepie też zwrócili nam uwagę na kwestie siły użytej do podbijania wózka przy wjeździe na krawężnik i tu x-lander xa się dobrze sprawdza - tyle, że spacerówka jest tylko przodem do kierunku jazdy i po złożeniu zajmuje sporo miejsca w bagażniku. Zaczynam przeglądać wątki o wyborze wózka na forach i dostaję jeszcze większego mętliku w głowie :-(