• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

I druga czesc.

Załączniki

• 1415451661377.jpg
    1415451661377.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 71
reklama
monikamarcina super zdobycze no i cena rewelacyjna:-D ja jutro mam w planie przejrzeć Ali ubranka i zobaczyć co mi dla Asi jeszcze brakuje i powoli ale niestety internetowo się rozglądać:tak:

Monia ty to szalejesz :) a miałaś już ubranek nie kupować chyba mi się obiło o uszy :P
ja musze mojego z karta zaciągnąć na zakupy :) bo już mi tydzień mówi ze pojedziemy i nie możemy się wybrać ale ja to jestem uzależniona od H&M i pierwsze co to tam pojade, ale też czekam na pudło od bratowej bo mówiła ze mi da ubranka , to grzecznie powiedziałam żeby się pospieszyła bo będę wiedziała potem ile czego dokupić :)

Lady ciiiii :) hehe
Na swoje usprawiedliwienie moge tylko powiedziec ze sa one wieksze 68 i 74 hehe.

Tez bardzo lubie h&m, jednak uwazam ze ceny w wiekszosci maja wysokie. No za body to okolo 20 zl trzeba dac. Za ta kwota mam ze 4-5 uzywanych.

monia super ciuszki, ale Ty, czy dorex to już wiecie co się przyda, a co nie, a ja to trochę w ciemno kupuję, siostra mnie ostatnio uświadamiała w temacie tego, że jak Ala przyjdzie na świt zimą to muszę się umieć odnieść do rozmiarów i pór roku, bo się pogubiłam, bo rozumiem, że np. 74 to będzie lato-jesień u nas?
będzie nie raz miała za krótkie spodnie hehe;-)

Kasia no niewatpliwie musisz odniesc sie mniej wiecej do rozmiarow. Czyli np 74 to przedzial 6-9miesiecy. No i ja sobie licze ze jak mala bedzie miala 6 miesiecy to bedzie konoec lata poczatek jesieni, wiec potrzeba bedzie czesc sredniocieplych ubran i cos grubszego. Rozmiar 68 czyli 3-6miesiecy czyli przypada na pozna wiosne , lato. Wiec wiekszosc cienkich ubranek :)
Tez nawet letnia pora warto zeby dziecko mialo jakas bluze czy dluZsze spodnie by zalozyc je wieczorem. Czasami w lecie tez sa chlodniejsze dni, wiec trzeba miec cos grubszego.

Z mojego doswiadczenia wiem, ze RACZEJ na poczatek nie ma potrzeby kupowac bluz z kapturem czy np jeansow. Ja z synem kupowalam, a potem przeklinalam je :)

Ale to ze juz mam dziecko to nie znaczy ze nie popelnie ciuszkowych bledow. Podobno z poczatku niewygodne sa sukienki, a ja nakupowalam ich juz duzo ;)

Witam kochane przyszłe mamusie :)
Jestem wrześniową mamą Małej Nastki :)
Poniżej zamieszczam linki do portali, na których można znaleźć coś dla Malucha bądź dla siebie w atrakcyjnych cenach :)

Bodziaczki, Pajacyki, Bluzeczki itp..
Przedmioty użytkownika chocolatequa - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Spodnie ciążowe, sukienki ciążowe itp...
Sandra Żyrardów • Ogłoszenia OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)

reklama
Cześć dziewczyny. Powiedzcie mi jaki materacyk kupujecie do łóżeczka ? Myśmy myśleli o kokosowo - gryczanym, bo podobno najlepszy dla dziecka i wielu pediatrów poleca, ale słyszałam ostatnio że często robi się na nim pleśń;/ i że dziecko ma za mały ciężar, żeby materac się szybko odkształcił i że na tym twardym k-g materacyku jest mu po prostu nie wygodnie. Także mam mały mętlik w głowie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry