• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Monika a jak kółka w tym wózku? Małe, duże, w sam raz? :) bo ja w wózku który wybrałam mam do wyboru albo 23/33 albo 20/28 i się zastanawiam które lepsze

reklama
My jesteśmy prawie pewni camarelo granatowy z białymi kołami chociaż kilka rzeczy mi się w nim nie podoba ale nie ma wóżka idealnego. Najbardziej zależało mi żeby był bardzo lekki ale gondola nie była mała i w sumie myślelismy też o jedo fyn bo wydaje mi się, że wykonanie ma troszkę lepsze ale wszędzie mówią że ma bardzo nisko budę w spacerówce i dziecko główką haczy no i jest cięższy.

Właśnie o spacerówce czytałam tylko tyle że ciężko dostać się do torby na zakupy co mi wcale nie przeszkadza no i że materiał w gondoli się mechaci ale myślę że to przy większości wózków się dzieje.

Karolcia jasne, jednak argument z koszem do ktorego jest utrudniony dostep do mnie przemawia. Czesto jak jedziesz na spacer to wstepujesz do sklepu i juz widze siebie jak kurwie ze nie moge czegod wlozyc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry