• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Wiecie, mój mąż jest zachwycony nimi, a ja nie jestem przekonana. Na żywo żadnego nie widziałam. Dlatego pytam was, bo może któraś miała możliwość oglądania i testowania.

reklama
Aisha skocz u nas w Zabrzu do Viki albo do boćka tam są takie wózki w stylu retro to można na żywo oblookać:tak:
ale dla mnie wózek bez skrętnych kół odpada w przedbiegach..:tak:

Eh a mnie rozwalil ten tekst na stronce "naszymi wozkami jeżdżą gwiazdy muzyki radia tv". Mając ten wózek to celebrytka można zostac :-D hihi lansik się liczy :-p

A mi żal że mam stary bo teraz bym zaszalala z jakimś odjechanym kolorem a tak to czarno-zielony musi być.

Aisha patrz na własną wygodę a opinię męża traktuj tylko pogladowo bo i tak pewnie Ty częściej będziesz pchala wózek niż on.

Ten roz jest cudowny! :D ja tez mam pelno rozowych ubranek i wozek tez rozowy :) w niczym to nie przeszkadza Monia, a nawet mozesz mi nie wierzyc, ale ludzie na wuosce i tak pytali czy urodzilan chlopca czy dziewczynke hahahahah

Hehehehe to ja tak mialam z mlodym w pomaranczowym wozku, chlopak ubrany w tshirt z samochodami, jeansy, trampki i granatowa czapke z daszkiem z narysowana pilka i tez potrafili sie mnie zapytac czy to chlopiec czy dziewczyna.

Mysle, mysle, mysle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry