• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Jestem teraz na etapie kupna butelki i nie wiem jaką pojemność wybrać. Czy któraś z mam mogłaby się podzielić wiedzą, do którego miesiąca starcza butelka o pojemności 160 ml? I czy może warto od razu kupić większą?

reklama
U nas mała wystarczyła na długo 6 mies ok z tym że młody na cycu był :-) więc tylko dopajanie herbatka. Potem jak wróciłam do pracy to odciagalam więc już na większą przeszliśmy ale mała i tak do picia cały czas służyła i tylko smoczki wymienialam na "szybsze". Misiek nigdy więcej jak 210 bebilonu nie zjadal więc nigdy nie kupiłam tej super dużej ale koleżanka miała takiego glodomora że 330 na raz palaszowal.:-D

U nas jakies 2 miesiace temu sie odstawil i juz nie chce więc butla poszła w odstawke. I nigdy zageszczonego - to bylo nasze utrapienie, kazde oszustwo wyczuł wiec wstawanie w nocy na dodatkowa flasie bylo norma. Teraz sie zastanawiam jak mu przemycac nabial bo tak srednio z tym.

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupowałyście wyprawkę do szpitala głównie chodzi mi o podkłady do majtek i te na łóżko ??
Bo byłam dziś w 2 marketach i nie było takich rzeczy, i tak myśle ze pewnie w aptece czy allegro ale wole zapytać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry