• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Hejka :) ja dzis zakupilam szafe narozna do pokoju dziewczynek :D nie dosc, ze mieli ja na stanie (kupowalam meble okolo 15mscy temu) to jeszcze byla ze zwrotu po 249zl! A nic nie bylo uszkodzone, jedynie lekko peknieta plyta z tylu mebla, ale to i tak by bylo przy scianie :) no to pojechalam z mama po tatka, zeby Nam to do auta wrzucil, gdy wrocilismy to babka w abrze powiedziala, ze za ta sama cene dostane nowa zapakowana szafe :D Yeahhhh, oplaca sie byc wysoko w ciazy, ale katem oka spojrzalam na stoly kuchenne i byl taniusci za 299 taki sam jak nasze meble kuchenne! Ktora z Nas moglaby sie oprzec takiej okazji :D (Tak tak, mieszkamy juz okolo 15 mscy na nowym mieszkaniu, a funkcjonowalismy bez stolu w kuchni haha) Wieeeeec jak juz stol to i krzesla trzeba skombinowac i akurat z wyprzedazy wynalazlysny z babka zajefajne czarne za 79zl sztuka :O
Wiec zakupilismy :D A co tam :D do wyprawki juz niewiele brakuje, w sumie to co mi teraz brakuje dostane na swieta od D rodziny, wiec juz teoretycznie jestem fertig :D

Wozeczki cudowne! :)

reklama
Maagsiaa no to super że Ci sie tak fajnie złożyło z tymi zakupami ;-) My jednak komode musimy kupic bo ta poprzednia zostala przeze mnie zaadopozwana na graty kuchenne i juz jej nie oddam (brak spizarki daje sie mi we znaki)

zamówiłam w końcu:-D może będzie już w przyszłym tygodniu:-)

carmela.jpg

zdecydowałam się na carmele chociaż szara carera też mi się podobała:tak:

Załączniki

• carmela.jpg
    carmela.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 144
Sliczna;) tez mi się podobała, ale mąż uznał, że za jasna.
Ja zamówiłam w piątek a miałam do odbioru już we wtorek;)
Ostrzegam, że nie dają instrukcji i trochę ciężko się pierwszy raz składa!

Fajnie Magsia swietnie. My tez nie mamy stolu ani w pokoju ani w kuchni. Mamy tylko lawe ale jest niska. Nie pytajcie jak jadamy posilki hehehehe

Bylam dzisiaj w tesco i sa jeszcze te pieluszki tetrowe sliczne po 10 zl 5szt, wzielam dwa opakowania.

aisha instrukcje mam od producenta muszę tylko w mailu poszukać...

ja wiem z doświadczenia z poprzednim wózkiem że nie ma się co obawiać jasnych barw poza tym prawie wszystko można wrzucić do pralki a części z ekoskórki na gondoli wyczyścić szmatką....
właśnie carera i sevila mają na gondolce ten wózkowy materiał i mimo że ciemny może być bardziej problematyczny w czyszczeniu... w poprzednim wózku robiły mi się zacieki od folii przeciwdeszczowej ale może na ciemnym tak nie będzie widać albo może fajniejsza folia.... w każdym bądź razie zaryzykuję bo mi się strasznie podoba a mąż dał wolną rękę bo w końcu to ja częściej będę ten pojazd prowadzić:tak:;-)

Dorex za instrukcje podziękuję, bo już złożyliśmy. Znaleźliśmy filmik na necie i jakoś poszło :) choć mąż się na początku wkurzal.

Powiedzcie.mi czy pierze się te białe gąbki w środku zanim dzidzie się włoży? Bo niby wszystko należy prac ale nie wiem czy to juz nie przesada.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry