Ja pamietam jak mowilismy z D, ze nie bedziemy z Mili robic "ksiezniczki", zero rozu i wgl, pokoj ma rozowy, mebelki jasne drewno z fioletem, ubranka roznokolorowe,ale kroluje roz i powiem Wam,ze nie widze w tym jakiejkolwiek przesady
nic w tym zlego, ze stroje Mala, jak bedzie wieksza, to wiadomo nie bd jej ubierac calej na rozowo, ale poki jest malutka... 
reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Magsia hehe ta, potem bedzie miala etap antyroż. Ja w gimnazjum jak uslyszalam o rozu to mialam drgawki, a teraz czesto mam cos rozowego
))
kropelka860
No i lepiej zeby jajka za 2 tyg nie wyrosly, bo zamawiamy rozowo szary wozek.![]()
Ja wczoraj na własne oczy , aż okulary założyłam zobaczyłam wargi sromowe naszej księżniczki więc na 100 %%% córka
monikamarcina
Kropelka ja rowniez mam takie zdjecie ale.... oj lepiej zeby nie heheheeheh
monikamarcina
Magsia wejdz do glupiego pepco.. ile jest regalow z ubraniami dla chlopcow a ile dla dziewczyn. W tesco tez tak jest. Mysle ze mamy chlopcow beda mialy wiecej kasy zaoszczedzone hehe
reklama
monikamarcina
Chociaz ja na punkcie ubranek dla synka tez mam hopla... ja chyba lubie kupowac ubrania, szperac i wyszukiwac tanie i ladne ciuchy
wiec moj syn ma pelna 6 szufladkowa komode , do tego kilkanascie koszul