ada1989
Mama Konradka :)
Indziorka fajna ta podusia, ja nie kupuje bo stwierdziłam że mam chyba ze dwie takie zwykłe nieużywane i sobie będę podkładać, tak robiłam z Konradem
sylvanas ja nie widziałam tych toreb, nie bede w sumie żadnych kupowała bo i tak z wózkiem jest w komplecie
)
a ja znalazłam w necie komplet pościeli którą moja mama kupiła w wakacje dla dzidzi, cena oryginalna jest powalająca, choć juz widziałam w necie że można kupic za 700 zł, tak jak moja moja mama zapłaciła, bo była wtedy po promocji
może któraś będzie zaintersowana BEJBIK - Sen8

sylvanas ja nie widziałam tych toreb, nie bede w sumie żadnych kupowała bo i tak z wózkiem jest w komplecie
a ja znalazłam w necie komplet pościeli którą moja mama kupiła w wakacje dla dzidzi, cena oryginalna jest powalająca, choć juz widziałam w necie że można kupic za 700 zł, tak jak moja moja mama zapłaciła, bo była wtedy po promocji
może któraś będzie zaintersowana BEJBIK - Sen8
) czape ciepla recznik, skarpetki, reszte typu wanna i inne duperelkiki na poczatku albo pod koniec grudnia. I jestem juz wpol spokojna , bo wiekszosc bede miec. Teraz w niedziele komode do przewijania przywieziemy luzeczko z materacem, wiec jeszcze posciel koldra poduszka, i chyba wszystko bedzie
a no i lezak chialam . Zastanawiam sie nad tym jak by to nbazwac
ladnie to wyglada, ale czy naprawde potrzebne? bedziecie to miec?
a co do baldachimu - bo chyba o to chodzi to ja się nie decyduję bo wolę zdecydowanie moskitierę nad łóżeczkiem.. a co do zbierania się na niej kurzu to chyba logiczne że tak jak pościelkę maleństwa tak i moskitierę trzeba często prać tym bardziej że latem owady siadają na niej bo do maleństwa nie mogą się dostać i jest brudna od tych muszek i komarów także tym bardziej trzeba ją duużo częściej prać.. ja osobiście mam moskitierę w sypialni i nie wyobrażam sobie spania bez niej bo przynajmniej u nas komarów jest mnóstwo.. dlatego każda z nas powinna indywidualnie podejść do zakupu baldachimu czy moskitiery ;-)